1

mandag, 4. juli 2005, 02:30


Hvis man nu går ind og cancel'er sit account, i account management, har man så ingen mulighed for at 'gendanne' det? Altså bliver ens chars slettet?

MSI 3.0 & QcK Heavy
AMD 64 Venice 3500+ @ 2500 mhz 24/7
DFI UT SLI-D
Kingston 2x1024 PC3200 @ 230mhz - 2,5-3-3-7
Geforce 7900 GT
550W antec Truepower
Windows XP

2

mandag, 4. juli 2005, 02:33


Citeret

Oprindeligt indlæg af SjQLunD
Hvis man nu går ind og cancel'er sit account, i account management, har man så ingen mulighed for at 'gendanne' det? Altså bliver ens chars slettet?

Intet bliver slettet og ja du kan godt 'gendanne' den.
Du kan til enhver tid logge ind i din account management og tilføje en betalings metode for at åbne den igen.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "fhqwhgad" (04.07.2005, 02:34)


3

mandag, 4. juli 2005, 06:22


Jeg mener nu at dine characters osv bliver gemt 6 mndr, efter det bliver de slettet. (er ikke 100%)

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

4

mandag, 4. juli 2005, 22:04


Lyder fint, tror nemlig jeg tar en pause :)

MSI 3.0 & QcK Heavy
AMD 64 Venice 3500+ @ 2500 mhz 24/7
DFI UT SLI-D
Kingston 2x1024 PC3200 @ 230mhz - 2,5-3-3-7
Geforce 7900 GT
550W antec Truepower
Windows XP

5

mandag, 4. juli 2005, 22:41


må jeg få dine ting :razz:

Cisco Certified Network Associate — CCNA

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.