hemmelig_ninja

Gæst

1

onsdag, 25. maj 2005, 11:34


Hej. Jeg kan desværre ikke oprette min guild på siden. Der står jeg skal være logget ind, selvom jeg da skulle mene at jeg er logget ind.

Er det mig der er dum, eller er det en bug?


2

onsdag, 25. maj 2005, 12:28


slet dine cookies i internet explorer, log af og log på igen


3

onsdag, 25. maj 2005, 12:30


Nu vi er i gang, så er det muligt at gå ind og editte/slette ikke? Hvis man nu merger / nedlægger sit guild?

Goosen of Bad Omen
wowrankings.com vil ik update

hemmelig_ninja

Gæst

4

onsdag, 25. maj 2005, 12:45


Nah...virkede ikke.
Jeg prøvede først at slette cookies og alt det gas, hvorefter jeg kom i tanker om at jeg jo havde slået cookies fra da jeg oprettede min profil.

Selvom jeg så satte den til at bruge cookies i "edit" virker det stadig ikke. Felterne er til indtastning er skrivebeskyttede, og der er ingen submit knap.


Seneste tests og artikler

0

NZXT DOKO

Vi ser mange spændende ting i
Læs Mere

3

JVC HA-FR37-B In-Ear

JVC er en stor elektronikprodu
Læs Mere

0

KFA2 GeForce GTX 960 2 GB

Vi er endnu engang klar med et
Læs Mere

4

MSI GeForce GTX 960 Gaming 2G

Tiden er gået, rygterne har sv
Læs Mere
Seneste nyheder

0

ASUS klar med tunet version af Strix GTX 960

GTX 960 udkom jo tidligere på
Læs Mere

0

Noget tyder på, at PS4 har tabt sig!

Den formidable spillekonsol Pl
Læs Mere

0

Ny Intel NUC med masser af råstyrke

Intel NUC er elsket af mange s
Læs Mere

0

Tweak.dk konkurrence: Vis os din PC

Her på Tweak.dk er vi konstant
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.