1

torsdag, 14. april 2005, 22:09


Er jeg den eneste der ikke kan komme ind i WoW.. skriver mit bruger navn og adgangskode, så popper den der op med authenticating men den bliver bare ved med at stå er.. Den fjerner også min adgangskode fra det der felt... Jeg kan heller ikke komme ind på manage account på wow-europe.com

hva f*** sker der????? ;(

HEJ VEN

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "SeePee" (14.04.2005, 22:13)


2

torsdag, 14. april 2005, 22:26


Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Er jeg den eneste der ikke kan komme ind i WoW.. skriver mit bruger navn og adgangskode, så popper den der op med authenticating men den bliver bare ved med at stå er.. Den fjerner også min adgangskode fra det der felt... Jeg kan heller ikke komme ind på manage account på wow-europe.com

hva f*** sker der????? ;(


glemt at betale? :P

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 1x128GB SSD
PowerColor R290 PCS+ I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Dell U2311H I Logitech G500 + CM Rapid fire TK keyboard
Wii U- PS3 Slim 120GB - Xbox360 Premium 20GB

3

torsdag, 14. april 2005, 22:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af SeePee
Er jeg den eneste der ikke kan komme ind i WoW.. skriver mit bruger navn og adgangskode, så popper den der op med authenticating men den bliver bare ved med at stå er.. Den fjerner også min adgangskode fra det der felt... Jeg kan heller ikke komme ind på manage account på wow-europe.com

hva f*** sker der????? ;(


hehe jeps - min her virket fint her til aften

som Karse er inde på, tjek om betalingen er gået ok :)

Workstation: CPU: Intel Core I5 3570 - MB: AsusTek P8Z77-V LX2 - RAM: 16Gb Corsair DDR3
GFX: AMD 6850 1024Mb - Display: Dell U2412M 24" - HDD: Samsung 830SSD 128Gb - OS: Win 8 64bit

Server: CPU: AMD X2 240e - MB: AsusTek M4A785TD-V - RAM: 4Gb Kingston DDR3
HDD: 8TB (6x2Tb Samsung F4EG i Raid 50) Adaptec 6805 PCIe - OS: Debian 6.0.6

Internet: Fullrate 50/10Mbit VDSL2

4

torsdag, 14. april 2005, 22:30


Problemet er så bare at jeg stadig kører på den gratis måned :rolleyes:

HEJ VEN

5

torsdag, 14. april 2005, 22:31


jaaa nu virker det igen.,.. :clap:

HEJ VEN

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.