1

onsdag, 22. november 2017, 08:50


Hej

I får den lige på engelsk her.

I have the following specs:
CPU: i5-7600K
GPU: EVGA GeForce GTX 1080 SC2 Gaming
RAM: 16GB DDR4 3000MHz
OS: Windows 10 Home Pro
Game is installed on a Samsung Evo 850 SSD

On max settings at 1440p I was getting around 45 FPS. When I lowered it to lowest settings at 1080p I was getting around 60 FPS.
When
I choose a new planet and look at the ship going I get 165 FPS (I put a
cap on to see if that worked) but immediately when I land on a planet I
get 45 FPS (now 25 FPS).

Today I installed the latest Windows updates and now I'm getting 25 FPS.
I have the latest Geforce driver installed.
I have tried checking/unchecking both V-sync and G-sync.
I have set the GPU to calculate Phys X.
I have tried closing every other program while playing.
I have tried uninstalling Geforce Experience and installed the driver directly from EVGA.
I have updated my BIOS.
My CPU uses around 80% of its power on Destiny 2 alone (hitting 100% all in all) whichs seems quite high.

I have no problems in other games.
If anyone has any suggestions they are very welcome to share.

Thanks in advance.


2

onsdag, 22. november 2017, 13:36


Hej

I får den lige på engelsk her.

I have the following specs:
CPU: i5-7600K
GPU: EVGA GeForce GTX 1080 SC2 Gaming
RAM: 16GB DDR4 3000MHz
OS: Windows 10 Home Pro
Game is installed on a Samsung Evo 850 SSD

On max settings at 1440p I was getting around 45 FPS. When I lowered it to lowest settings at 1080p I was getting around 60 FPS.
When
I choose a new planet and look at the ship going I get 165 FPS (I put a
cap on to see if that worked) but immediately when I land on a planet I
get 45 FPS (now 25 FPS).

Today I installed the latest Windows updates and now I'm getting 25 FPS.
I have the latest Geforce driver installed.
I have tried checking/unchecking both V-sync and G-sync.
I have set the GPU to calculate Phys X.
I have tried closing every other program while playing.
I have tried uninstalling Geforce Experience and installed the driver directly from EVGA.
I have updated my BIOS.
My CPU uses around 80% of its power on Destiny 2 alone (hitting 100% all in all) whichs seems quite high.

I have no problems in other games.
If anyone has any suggestions they are very welcome to share.

Thanks in advance.


Prøv gamemode i windows 10. Ellers kunne det være nogle korrupte filer, så eventuelt prøv genindstallering af selve spillet. Måske prøv genindstallering af windows.

.-.Samsung CF791
.-.RX Vega 56
.-.1700x NH-D15
.-.Asus X370 Prime-Pro
.-.16Gb RipjawsV
.-.1050W X-series

3

onsdag, 22. november 2017, 13:44


Du får alt, alt for få FPS ift. til din hardware. Jeg kan snildt trække 90-140FPS (varierer self. en del pga. områder og karakterer) med min Ryzen 1700 og et 1080 ved 1440P Ultra settings.

Cyberduck
| Lian Li PC-O11 | ASRock Taichi Z370 | Intel 8700K @5.2GHZ | 2x8GB Trident RGB @3200 Mhz | Zotac RTX2080 | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x500GB NVME, 2x500GB SSD | 2TB WD RED HDD | Vandkøling fra EK, Alphacool og Enermax |

4

lørdag, 25. november 2017, 00:33


Det lykkedes mig at få 80-160 fps (alt afhængig af område) ved at afinstallere mit antivirusprogram (Avast!). Bare hvis nogen ligger inde med et lignende problem :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.