Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 15. april 2014, 23:11


Hejsa

Jeg skal ud og købe en ny bærbar, da min gamle stationær stoppede med at virke, og efter den havde opført sig åndsvagt de sidste 2 år med konstante disconnects fra internettet midt i spil m.v gik den død.

Så jeg vil have en bærbar eller en all-in-one denne gang, da jeg er blevet træt af pladskrævende og ledningsrodende desktop computers.. tanken er at købe en bærbar, og så koble min 27" monitor (1920x1080) til den via HDMI, og så bruge min steelseries mus og keyboard til spil, ellers alternativt købe en all-in-one computer til det hele.

Jeg har kigget på følgende, syntes dog at udvalget er meget begrænset..

http://www.dustinhome.dk/product/5010755…#intcmp=con_con

Jeg har også kigget på nogle macbook pros, men udover de er enormt dyre, så er det ikke lykkedes at finde nogle med et GTX grafkkort, udover den store imac på 27" som er en all-in-one, og som koster alt, alt for meget (omkring 16k) og selvom jeg har pengene syntes jeg det er alt for sindsygt at bruge så mange penge på computer..

Kom frisk med inputs..


2

tirsdag, 15. april 2014, 23:30


Jeg skal nok lige tilføje følgende at spillene som jeg spiller er Left 4 Dead, Warcraft 3, Diablo 2/3, CS:GO, Age of Mythology/Age of Empires 2:HD, så som det kan ses er det ikke de mest krævende spil..

Og så er følgende producenter/butikker blacklistet, inkl. Dell (fusker firma, har tidligere været i kontant), Fona samt Proshop, så det skal helst ikke være fra disse butikker.. På forhånd tak for hjælpen.


3

søndag, 28. september 2014, 04:13


Jeg fik løst det, jeg har besluttet mig for at droppe en spillebærbar og så bare bruge min stationære computer istedet..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.