Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 26. april 2013, 11:55


Forord: Det er lidt tid siden jeg sidst har lavet en af disse da der ikke lige har været nogle spilprojekter der har fanget min interesse yderligere - men så stødte jeg på Banished forleden så nu skulle tastaturet da lige støves af.

Banished

Banished er et "city building" spil af den gamle skole. Hvis man har spillet titler såsom Stronghold eller Sierra's gamle serie af spil i oldtidens Rom, Egypten eller Kina så ligger det meget tæt op af disse.

Du starter med en håndfuld beboere som har hårdt brug for tag over hovedet og noget i maven. For at kunne overleve de hårde vintre skal der bygges huse, skovhugst, fiskeri og senere landbrug for at opfylde dine indbyggeres basale behov - og som årene går vokser din by samt behovet for disse.

Misundelige naboer kan også sagtens finde på at udnytte din mangel på forsvar så der skal også sørges for barrikader og milits - vil din by holde til angreb fra vind og vejr samt fjendtlige angreb? Vil den blomstre op til at blive en bystad?Grafikken holdes på et rimeligt simpelt niveau uden brug af masser af shadereffekter , hvilket passer genren ganske godt (Dette kan dog snildt ændre sig da spillet som sagt stadigvæk er under udvikling). Dette lidt spartanske look giver dog også god mening med tanke på at spillet pt. er et soloprojekt. Udvikleren som kalder sig "ShiningRock" har arbejdet på det ene mand i over et år med målet at blive færdigt med det på egen hånd.

Der er ikke umiddelbart planer for Multiplayer, men hvis spillet kommer op på f.eks. Kickstarter kan det hurtigt blive et "stretch goal" (Ekstraindhold som følge af at der hives flere penge ind end planlagt). Spillet skulle være ude engang i Q2/Q3 hvis alt går efter planen, uden planer om en beta endnu.
Du kan se mere på spillets hjemmeside, Facebook siden eller Reddit.


Galleri

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT H700i| Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandkøling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

2

fredag, 5. juli 2013, 10:34


ser vildt fedt ud gad godt han snart havde en release på det §


Tilsvarende tråde

Benyttede tags


Banished, City Builder, Indie


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.