Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 23. april 2013, 22:08


Giv jeres feedback! Jeg og kærsten er blevet små forelsket da vi er gamle WoW spillere... Elsker den cartoon grafik...http://www.wildstar-online.com/uk/#page1

I5-3570K--MSI Z77 Mpower--32Gb Kingston HyperX Beast 2133Mhz--XFX Black Edition 3Gb--H80i--Silverstone 750w--Silverstone FT02--Soundblaster Z--BenQ XL2720T--Steelseries 6GV2&RAW

2

mandag, 29. april 2013, 01:44


Der er en meget god grund til, at det ligner WoW, da en pæn del af Carbine folkene (som laver Wildstar) er "udbrydere" fra Blizzards oprindelige WoW team.

Har det på samme måde med Wildstar som med World of Warcraft, der er lidt for meget børnefødselsdag over det til min smag. At de fokuserer så meget på hardcore raiding er heller ikke lige noget der taler for, at jeg kommer til at spille det. Har dog fulgt en smule med og hvis jeg ser bort fra grafikken, så er der flere ting der lyder spændende.

Er interesseret i prøve det, om ikke andet, så for at se om PvP'en er noget ved.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.