Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 15. december 2011, 15:01


Hej alle Tweak'er


Som overskriften antyder, arbejder jeg på at finde nogle kreative og stabile skribenter til min nye spil-side www.gamenyt.dk.[...] Siden er ikke blevet offentliggjort endnu, da der stadig er nogle småting der skal på plads.

Hvad er GameNyt?
Men nok om det. GameNyt kommer primært til at omhandle anmeldelser samt nyheder/updates af spil til PC, Xbox, Wii og PS3. Der vil samtidig også være en kategori kaldet "Kommende spil", hvor der naturligvis, vil blive skrevet om rygter, gameplay, hvornår spillets release forventes osv. GameNyt er lavet som en side med mulighed for både admins og gæster at "Rate" de forskellige spil, så nye samt faste brugere/gæster, altid kan se hvilke spil der hitter blandt gamerne.

GameNyt er lavet i Wordpress, og derfor er det naturligvis en fordel at skribenterne har et kendskab til dette CMS - dog er dette ikke et krav. Wordpress er meget brugervenligt, og kræver ikke den store videnskab at lære.

Hvad består arbejdet i?
Når man er skribent på GameNyt såvel som andre nyhedssites, er der selvfølgelig en forventning om, at man kan skrive et velformeret og flydende indlæg, som virker fangende for læserne. På GameNyt er der ikke nogle krav om, hvor mange indlæg, der skrives om dagen/ugen eller om måneden. Det vigtigste er, at man er aktiv, og kan skrive en anmeldelse eller nyhed om noget i ny og næ.

Der er ikke nogle faste ting man SKAL skrive om. Hvis man har stor interesse inden for en bestemt kategori, eksempelvis skydespil eller noget helt andet, står det frit for. Vi er blot interesseret i nogle skribenter, der har lyst til at formidle deres viden om noget inden for spilverdenen.

Hvad får skribenten ud af det?
Ligesom undertegnede vil der ikke være mulighed for i første omgang at få løn for det, da det først og fremmest er et interessepunkt, man blot gør lidt mere ud af.

Der arbejdes i øjeblikket på nogle eventuelle aftaler med spilbutikker, der kan sponsorer nye spil til spilanmeldelser og lignende. Dog er intet fastlagt endnu.

Det vi kan tilbyde er en plads i et nystartet projekt, der har målsætning om at blive Danmarks største gamesite. På GameNyt gør vi hvad vi kan for at skabe de bedste rammer for vores skribenter.

Skrivearbejdet foregår hjemmefra, og står dig frit for hvornår og hvordan du vil lave dine indlæg.

Vi håber på din interesse, og ser frem til at høre fra dig :-)

Skriv din mail herinde, eller kontakt på flg.:
skribent@gamenyt.dk


2

torsdag, 19. januar 2012, 21:51


Det kunne muligvis godt have min interesse, hvis du altså stadig står og mangler?

StephanNielsen92@hotmail.com

På forhånd tak!


3

fredag, 20. januar 2012, 23:14


Det kunne muligvis godt have min interesse, hvis du altså stadig står og mangler?

StephanNielsen92@hotmail.com

På forhånd tak!
ellers kunne du jo også bare blive spil skribent her på siden ;)


4

lørdag, 21. januar 2012, 19:53


Det kunne muligvis godt have min interesse, hvis du altså stadig står og mangler?

StephanNielsen92@hotmail.com

På forhånd tak!

Først skal du nok lige tjekke siden du ønsker at være skribent på... :boxing:

Thermaltake Armor VA8003SWA + Gigabyte ODIN Pro 800W
MSI K9A2 Platinum V2, 2x2GB Kingston HyperX PC2-8500C5, Phenom II X4 965 @ 3.9GHz + Corsair Hydro H50
Kingston SSDNow V+ Series 128GB & WD Caviar SATA-2 7200RPM, 80GB
Club 3D Radeon HD 5870 & HIS Radeon HD 5870 i CrossFireX på en 22" ASUS PG221
Logitech G5 & Logitech Illuminated + Sennheiser HD 280 Pro
Windows 7 Ultimate 64-bit (engelsk udgave)

Tilsvarende tråde

Benyttede tags


anmeldelse, nyheder, skribent, spil


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.