Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 20. marts 2010, 16:51


Jeg er for nyligt begyndt at spille Dota. Har aldrig rigtig gidet det, var mere til fps og sprang let og elegant over det "kedelige" spil set fra oven og uden vild handling.

Jeg er imponeret over gameplayet og selve udtænkningen af Dota banen. Der vil konsekvens være en form for auto balancering i og med at towers beskytter mod angreb og man skal bruge sine sentinels for at vinde kampen. Dertil kan det være fatalt at tro at man kan slå sig gennem midten alene, hvis modstanderen lægger ens towers ned i siderne.
At vælte 1 tower er rimelig svært. Skal man vælge at gå tilbage og defense ellers fortsætte et angreb hvis der er angreb på ens eget?

Derudover er der så mange classes og så meget forskel og så mange metoder at spille spillet på, at dette ene map holder længe :)

Jeg har ikke så meget at fortælle andet end at det faktisk er meget sjov og måske andre vil kommentere?


2

torsdag, 25. marts 2010, 17:09


Heroes Of Newerth

GO :D


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.