Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

Martinkf94

Gæst

1

mandag, 8. februar 2010, 15:12


Hej jeg har ikke kunnet spille WoW i noget tid grundet en dårlig pc, men nu får jeg snart min nye pc ind af døren og vil gerne igang igen.

Da jeg holdte op med at spille havde jeg 2 lvl 70 karaktere og det jeg ville vide er om jeg ville få alle mine karaktere tilbage hvis en af mine venner gav mig en Resurrection Scroll???????

mvh

Martin


2

mandag, 8. februar 2010, 15:52


Forstår ikke helt... Du har da vel stadig dine characters? Mener ikke de bliver slettet bare sådan lige.

Du skal bare betale, og så kan du spille.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "N00k" (08.02.2010, 15:53)


kasper1233

Gæst

3

mandag, 8. februar 2010, 16:10


Du kan slet ikke bruge den service hvis du har en dansk wow account. Men nej det bringer ikke dine chars tilbage, så er de slettet hvis du ikke har dem


Martinkf94

Gæst

4

mandag, 8. februar 2010, 17:17


Jeg har ikke spillet på min account i over et år nu og den er blevet lukket, når en af mine venner så bruger en resurrection scroll på min account får jeg så mine chars tilbage som de var før jeg holdte op med at spille?


5

mandag, 8. februar 2010, 17:22


Så vidt jeg husker virker dette ikke i danmark..

Men du betaler bare og intet har ændret sig siden sidst du loggede ud.. sooo simple..


Martinkf94

Gæst

6

mandag, 8. februar 2010, 17:34


Det ville være simpelt hvis jeg bare kunne logge på min account :boxed:


kasper1233

Gæst

7

mandag, 8. februar 2010, 17:40


Citeret

Jeg har ikke spillet på min account i over et år nu og den er blevet lukket, når en af mine venner så bruger en resurrection scroll på min account får jeg så mine chars tilbage som de var før jeg holdte op med at spille?

Som jeg lige har skrevet og som gurk har skrevet så kan du IKKE bruge den service med en dansk account.


8

mandag, 8. februar 2010, 18:11


Mén for at besvare dit første spørgsmål, så Ja! - hvis en person resser en andens konto har de, de characters som de havde før deres konto blev frozen. :cheers:


9

mandag, 8. februar 2010, 18:50


Martin, husk at du skal merge din account til en Battlenet account før du kan spille på den.


Martinkf94

Gæst

10

mandag, 8. februar 2010, 19:06


Jeg fandt faktisk selv ud af at merge accounts inden du skrev det :clap:
Hvor er jeg bare god.... :crazyeyes:

når men tak for de gode råd, nu mangler jeg bare den nye pc så jeg kan spille det :D
Har kun 30GB ialt på den harddisk jeg har nu ;(


11

mandag, 8. februar 2010, 19:06


Lang tid siden jeg har spillet wow, men hvis ikke det er ændret, så kan du jo altid logge ind på deres hjemmeside (ikke i spillet).. Der kan du så få at vide om din konto er "Frozen", dvs. at der ikke er mere gametime tilbage..

Du kan sikkert også se hvilke chars du har ..

De der ressurection scrolls de har ihvertfald engang virket i DK.. mig og en ven har brugt dem på hinandens accounts for at få lidt gratis gametime engang i sin tid..


kasper1233

Gæst

12

mandag, 8. februar 2010, 19:20


Citeret

De der ressurection scrolls de har ihvertfald engang virket i DK.. mig og en ven har brugt dem på hinandens accounts for at få lidt gratis gametime engang i sin tid..

Kan godt være de har virket, men tvivler da det er samme dilemma med tournament og recruit-a-friend at det ikke kan funke hvis account står som dansk.


13

mandag, 8. februar 2010, 19:57


Jeg kan huske at da den kom frem (scrollen) så kunne Danskere ikke få den Zevra mount som blev tilbudt folk der gav andre en scroll - den holdning hjalp godt med til min beslutning om at stoppe med at spillet sidste år. :(


14

mandag, 8. februar 2010, 20:55


Citeret

Oprindeligt indlæg af kasper1233

Citeret

De der ressurection scrolls de har ihvertfald engang virket i DK.. mig og en ven har brugt dem på hinandens accounts for at få lidt gratis gametime engang i sin tid..

Kan godt være de har virket, men tvivler da det er samme dilemma med tournament og recruit-a-friend at det ikke kan funke hvis account står som dansk.

Puha der må jeg godt nok melde pas :P jeg har ikke spillet det siden det nærmest bare var røvere og soldater :)) ikke alt det der med tourneringer og hva ved jeg :crazyeyes: føler mig helt gammel..


Martinkf94

Gæst

15

tirsdag, 9. februar 2010, 11:42


Hehe behøvede ikke en resurrection scroll :D
Men da jeg kom ind på min account tilbød de da mig alligevel 7 dages gratis gameplay :hb:
ærgeligt at jeg først får min pc om 10 dage... :boxed:

Må bare gå i Elgiganten og købe et Gamecard sammen med wotlk :9xo


Martinkf94

Gæst

16

tirsdag, 9. februar 2010, 20:24


Har fundet nået ekstra plads på min pc og fik installeret Wow Burning Crusade.
Men da jeg så loggede på sagde den at jeg skulle trykke på restart, det gjorde jeg og derefter poppede der en boks op hvor jeg skulle downloade burning crusade og installere det derfra.

Hvorfor skal jeg det når jeg allerede har installeret det?

Da jeg lavede en Battlenet account puttede jeg burning crusade ind som et spil jeg havde, kan det være en fejl i systemet eller er det fordi jeg er nød til at opgradere til wotlk?


17

onsdag, 31. marts 2010, 05:29


Det er bare en opdatering, bare lad den installere :)


18

onsdag, 31. marts 2010, 09:40


Check lige trådens dato næste gang du surfer rundt efter tråde. :cheers:



19

onsdag, 31. marts 2010, 11:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af HerrMansen
Check lige trådens dato næste gang du surfer rundt efter tråde. :cheers:

http://peecee.dk/uploads/032010/Untitled17.png

Er det ikke meget fair at besvare et ubesvaret spørgsmål, når tråden ikke engang er 2 måneder gammel..? Hvis nu det var 2 år eller sådan noget, så kunne jeg være tilbøjelig til at give dig ret

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karga" (31.03.2010, 11:24)


20

onsdag, 31. marts 2010, 11:56


Måske, måske ikke. Man kan vel ligeså gå ud fra at siden at der ikke er blevet skrevet i så lang tid at OP selv har regnet ud at det bare var en patch? :)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.