Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 4. februar 2010, 20:12


Ohøj.. hvordan løser man NAT-type strict problemet? Jeg har aktiveret upnp og deaktiveret firewall.. men stadig ingen forskel..

Der er selvfølgelig ingen guide på infinity wards hjemmeside til min ZyXEL-router..


2

torsdag, 4. februar 2010, 20:16


Du skal låse en port op før det virker.

Gå ind i din zyxel router via 10.0.0.1:2033 som du skriver i søgefeltet i din bowser.

Så skal du åbne en port som skal starte med 28960 og slutte med 29000.

Når det er gjort så skulle det virke.

Det løste problemet her hos mig.

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

3

torsdag, 4. februar 2010, 20:45


Det er ikke en Telenor ZyXEL-router, så det er ikke det link du nævner i mit tilfælde (hvis andre skulle falde over tråden).. men jeg prøver lige at gøre det du siger


4

torsdag, 4. februar 2010, 20:51


Øhm nyt problem.. Nu forsøger spillet bare at forbinde til IwNet.. Uden held

Kan godt være et tilfælde at deres servere lige er gået ned..


5

torsdag, 4. februar 2010, 21:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karga
Det er ikke en Telenor ZyXEL-router, så det er ikke det link du nævner i mit tilfælde (hvis andre skulle falde over tråden).. men jeg prøver lige at gøre det du siger


Okay så hedder den hvis 192.168.1 eller noget i den stil.

Men det kan nemt ske at være iwnet som er nede systemet køre virkelig også som en gang bæ imo.

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

6

torsdag, 4. februar 2010, 21:32


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karga
Øhm nyt problem.. Nu forsøger spillet bare at forbinde til IwNet.. Uden held

Kan godt være et tilfælde at deres servere lige er gået ned..


Der er en på hol der har samme problem, prøver lige at se hvad den siger her.

Edit: Der sker det samme her, den starter med at opdatere og så søger den efter IwNet.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "dasjap" (04.02.2010, 21:34)


7

torsdag, 4. februar 2010, 22:23


Kører du tilfældigvis med Fullrate?

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

8

torsdag, 4. februar 2010, 22:28


Hos mig er der ikke nogen problemer mere.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

9

fredag, 5. februar 2010, 09:40


Har ikke prøvet siden sidst jeg skrev..

Ja jeg kører med Fullrate.. Det er deres trådløse router


10

fredag, 5. februar 2010, 09:57


192.168.1.1 åben portene,

Du kan også bruge dette link og finde din router, så har du beskrivelsen....

http://www.portforward.com/english/appli…fare_2index.htm

Intel i5 760 @ 3.8 GHZ
Asus P7P55E-LX
8GB Kingston DDR3
Asus HD 5850 1GB GDDR5
Intel X25-V 40 SSD OS system
4xWD 120GB Sata in Raid 0
All powered by Corsair 600W
Samsung SyncMaster 2493HM

11

søndag, 28. februar 2010, 18:20


Jeg har lavet min port forward så den er Open men nogle gange kan den godt finde på at gå over til strict! Det virker nogle gange lidt sjovt :D

ASUS P5B-E Plus
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 med box
Kingston HyperX 2 x 1 GB Pc-6400 / DDR2-800 Mhz
ASUS Radeon 4870X2
Termaltake Element G!

12

onsdag, 31. marts 2010, 02:23


Det kan i nogle tilfælde hjælpe at dræbe sin antivirus... det hjalp i hvert fald mig :)

CPU//Intel Core-i7 920 D0 @3.5ghz
MOBO//Gigabyte GA-X58-UD7
RAM//12GB G.Skill PI Series
HDD1//Corsair Force 3 240gb
HDD2//Seagate Barracuda 1TB
GFX//XFX HD5970 Black Edt. + Club 3D HD5970 i Quadfire
PSU//Coolermaster GX-750
CASE//Coolermaster HAF922
OS//Win. 7 Ult. 64-bit

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.