Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 29. oktober 2009, 15:12


Zen - Dansk Horde Guild - Mazrigos - Website: http://www.zenguild.dk


Om Zen
Zen er en dansk guild, opstået med spillere fra de bedste danske horde guilds så som Lokes List, Fused, Dynamic og Whordinary.

Zen er et semi-harcore, men ultra seriøs dansk endgame raiding guild der ønsker at afprøve de yderste grænser spillet har at tilbyde.

Vi adskiller os fra mange andre seriøse endgame guilds, ved kun at raide tre dage om ugen under progress. Tiltrods for vi kun raider tre dage om ugen (ca. 13 timer ugentligt) og dermed raider langt mindre end de fleste andre top guilds, ønsker vi stadig at være yderst konkurrencedygtige omkring first kills.

Vores guild struktur er af den mere regulære slags. Vi har en guild master og en håndfuld officerer som tager sig af den daglige drift af guilden. Vi anvender ikke class leaders som andre guilds. Vi forventer, at vores spillere selv er med til at forbedre deres output gennem dialog og debat med guildens øvrige spillere. Nye trials der bliver taget ind får i stedet tildelt en sponsor i form af en af vores mere garvede spillere. Sponsoren vil være med til at hjælpe den nye trial med de små, men vigtige, basale ting der er som en ny spiller i en guild.

Omkring raiding anvender vi et signup system, hvor spillere bliver udtaget senest 24 timer før et raid. Vi ønsker ikke og spilde hinandens tid, så er man ikke på holdet til et raid, så ved man det dagen før, så man har mulighed for at tilrettelægge sin tid efter det.
Loots bliver fordelt fra vores Loot council som består af officererne i raidet. Vi gearer meget bredt og efter hvem der får mest ud af det. Altid guilden foran manden.

Vores målsætning og vision
Vores overordnede vision for vores guild er meget simpel; Vi skal være den bedste danske guild.
Vores overordnede målsætning er helt central; Vi skal være blandt de guilds der får Lich King ned på heroic-mode inden expansionen.

Bemærkelsesværdige highlights/progress
- Tirsdag den 22. september: Zen ’fødes’ med dedikerede spillere fra Lokes List, Dynamic, Fused og Whordinary
- Søndag den 1. november: Call of the Grand Crusade (25) complete sammen med A Tribute to Mad Skill (25) som world #252 og nummer 1 blandt danske guilds.
- Torsdag den 10. december: Afsluttede patch 3.2 med Tribute to Insanity (25) som world #371 og selvfølgelig som nummer 1 blandt danske guilds.
- Tirsdag den 12. januar: Professor Putricide nede i ICC25 med 4 trys tilbage det første reset.
- Søndag den 21. februar: Lich King besejret på 25man normal mode.

Den nære fremtid
Med adgang til heroic mode vil al vores fokus ligge der. For en gangs skyld får vi mulighed for at fylde alle vores tre raiding dage ud med.. ja raids! Det ser vi meget frem til.

Hvad har vi brug for?
Vi leder altid efter de bedste af de bedste af hvad Danmark har at tilbyde. Det der adskiller os mest fra andre top guilds er vores høje forventninger og krav til vores medlemmer. Vi forsøger konstant at presse mere performance output ud af vores spillere og forventer at alle holder et konstant højt niveau. Selvom mange er af den opfattelse, at sværhedsgraden i wow er relativt lavt, så er det vores overbevisning, at enhver af vores medlemmer skal forsøge og forbedre sig fra raid til raid, også selvom du mener du er så god som du overhovedet kan blive. Igen, vi vil kun have de bedste spillere Danmark har at tilbyde.

http://www.zenguild.dk kan du altid finde en opdateret oversigt over hvilke classes vi mangler.

Vores krav til dig
Vi har en tæt og kompakt raid gruppe og derfor vægter vi aktivitet og loyalitet rigtig højt. Det betyder bare samtidigt, at vi også stiller rigtig store krav til vores raidere.

1. Fejlfri performance – alle encounters i wow er forskellige, og det er hvordan du former din egen DPS/HPS strategy der afgører, hvordan du kan maksimere dit output. Spillere der hurtigt kan tilvænne sig nye som gamle encounters er spillere der har vores interesse.

2. ”Perfekt tilstedeværelse” – maksimum performance er helt sikkert nødvendigt, men vi er på ingen måde interesserede i spillere der tunnelvisioner på deres recount eller raid frames. Vi er kun interesserede i spillere der hurtigt og effektivt kan tilpasse sit spil til omgivelserne og samtidig optimere deres eget output.

3. Indlæringsevne – Det er sjældent man finder spillere der er perfekt til alt de foretager sig. Dermed ikke sagt at vi ikke tillader en lille smule arrogance, men i et raid miljø, og specielt i forbindelse med progress, er det et MUST at alle spillere er åbne for konstruktiv kritik og eventuel tilrette deres personlige strategi i en konkret encounter. Vi leder efter spillere der kan tænke selv (som ikke behøver blive mindet om specielle abilities på ventrilo). Vi foretrækker spillere der kan holde dem selv kørende mens de opretholder #1. og #2.

4. Vilje og begejstring – Inde i enhver vinder finder man en jernhård vilje til sejr og samtidig en næste barnlig begejstring for det de foretager sig. Den samme vilje og begejstring skal du også besidde for at kunne holde dig foran i feltet. Vi forventer ikke at skulle babysitte dig og lære dig at kende din karakters stærke og svage sider. Det forventes, at du selv tager initiativ til at forbedre din præstation ligesom du kan forvente det præcis samme af os.

5. Alder - Vi har et minimumskrav på 18 år for medlemmer, er du ældre er dette absolut ikke et minus; Vi er et "voksent" guild.

6. Blizzard Authenticator - Vi ser meget gerne, at alle vores medlemmer ejer og anvender en Blizzard Authenticator.

Ydermere;
- Du kan raide både tirsdag, torsdag og søndag fra 19.00 til 23.15
- Du har mange års erfaring med raiding i wow
- Du brænder for at endgame raiding
- Du møder op forberedt
- Du har installeret Ventrilo software og har en mikrofon der virker
- Du kender og bruger relevante raid addons (Vi fortæller dig ikke hvordan det SKAL se ud, men vi stiller krav om hvordan det IKKE SKAL se ud)

Bliver du optaget i Zen vil du i starten skulle igennem den obligatoriske prøve-periode. Længden på denne er individuel fra person til person. Det kan være alt fra én uge og frem. Selvom vi har en, synes vi selv, grundig screeningsproces, har både du og vi brug for, at lære hinanden bedre at kende. Du vil blive målt og vejet ud fra dine præstationer både inde og uden for raids. Det er dog ikke kun dine evner i wow der måles, men i høj grad også dine egenskaber som menneske og hvordan du passer ind i guilden. I samme periode har du jo også selv muligheden for at se os an, så du med sikkerhed ved, at du er kommet det helt rigtige sted hen.

Godfornøjelse

Venlig Hilsen
Zen, Mazrigos-EU

Dette indlæg er blevet redigeret 5 gange, senest redigeret af "Thrane_zen" (10.04.2010, 16:39)


3

mandag, 2. november 2009, 08:31


Hehe ikke fordi det her forums bruges så meget, så bump en gang om måneden eller i kvartalet er vist nok ;)

Held og lykke.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Bone" (12.11.2009, 13:00)


4

mandag, 2. november 2009, 15:21


Opdateret med Anub'Arak kill og Tribute to Mad Skill achievement.


5

onsdag, 25. november 2009, 17:10


Rekrutterings status den 24. november 2009.

Vi er for tiden på udkig efter;

En erfaren Holy Paladin der kan sit kram. Du skal helst have old school raid erfaring og være i stand til på egen hånd at maksimere dit output på gamle og nye encounters.

En Retri Paladin der kan give den maks spade på de rigtige tidspunkter og holde igen og supporte når det er påkrævet. Vi forventer du kender dit spec og din rolle i et raid helt ned til punkt og prikke.

En Fury Warrior der vil være den bedste. Du skal være den type der ikke er tilfreds før du ligger nummer 1 og vi forestiller os, at du har mange års erfaring på din warrior med i tasken.

En Enhancement Shaman der fuldt ud mestrer den fine kunst det er at dps som melee shaman. Du forstaar de dybere finesser i EJ's diskussioner, sammenhaengen i at optimere gear mellem Rawr og Enhsim, og hvorfor EP IKKE er den endelige loesning til at finde gear upgrades, og hvordan bevaelse og multiple targets paavirker ovenstaaende.

En Moonkin Druid der er mere fugl end mand. Din dybdegående teoretiske viden om din class understøttes på fineste maner af din faktiske raid erfaring. Der skal være krudt i uglen for at sige det lige ud.


6

fredag, 11. december 2009, 16:25


Opdateret med Tribute to Insanity achievement.


9

lørdag, 10. april 2010, 16:38


Vi vil godt henlede jeres opmærksom på, at vi for tiden har et par spots vi meget gerne vil have besat.

Det er altid en rigtig god ide og læse vores guild profil inden I smider en ansøgning op. Den forklarer i brede træk hvad vi er for en slags guild. Den kan findes HER.

For at komme i gang med at lave en ansøgning skal du anvende vores skabelon som du kan finde HER.

Nedenfor ses en beskrivelse af de classes vi søger samt en meget detaljeret beskrivelse af hvad vi forventer af ansøgererne inden for hver class.

Warrior
Som DPS warrior forventer vi, at du lever og ånder for spreadsheets. Du skal være en ekspert inden for sammensætning af gear med øje for Expertise, Hit og Ar.pen caps. Du skal i kampens hede være i stand til at kontrollere dine AOE bursts fra WW/Cleave. Ligeledes skal du, når situationen kræver det, være i stand til at holde 100% uptime på Sunders, Commanding Shout og Demoralizing Shout. Vi forventer også, at du har konstant bevisthed omkring timing af Slam fra Bloodsurge procs i forhold til Bloodthirst og Whirlwind samt brugen og timingen af Death Wish i en hver kamp. Du skal være i stand til at vægte om en deathwish under Bloodlust eller to uden for Bloodlust giver dig mest output.

Warlock [size=150]x2[/size]
Som Warlock skal du mestrer alle finesserne ved hvert enkelt spec du har til rådighed og du skal vide hvornår de forskellige specs skal bruges og hvordan. Dine bags vil og skal være fyldt med alternative items, glyphs og gems for du kommer nemlig altid forbedredt til raids.
Som affliction skal din fokus ligge på, at opretholde dots på samtlige mulige targets og du ved hvornår de skal refreshes uden at clippe. Som demonology skal du altid være i fuld kontrol over din Felguard og vide hvornår du cleaver og hvornår du ikke skal cleave. Som destruction er din Imp din bedste ven. Du kender din spell prioriteringen ind og ud og ved hvornår shadowfury skal lande afhængig af kampen.
Generelt set forventer vi, at du ved alle tre specs har styr på dine spell prioriteringer og deres cooldowns samtidig med du reagere på relevante procs så du udnytter dem mest muligt. Vi forventer også, at du anvender din teleport på fornuftig vis og ved hvornår det er bedst og lifetappe. Vi skal aldrig bede dig om at lave en ny HS for den har du allerede sat op, ligesom du ikke er allergisk over for Soulstoning eller summoning Stones.

Paladin
Du skal som Holy Paladin forstår vigtigheden af timingen af dine heals. Du har en lyn hurtig reaktionsevne og kender bevægelsen kunst. Med input fra blandt andet EJs, WOL og lignende har du nøje planlagt, for hver enkel kamp, hvornår det er mest hensigtsmæssig at bruge DP og andre abilities. Til sidst er det vigtigt at du forstår og tilpasse dit gear efter kampen, for at kunne maksimere din performance.
Din UI skal være bygget op omkring Grid, HealBot eller VuhDO og du skal være meget selvkørende i opsætning af den valgte. Tilføjelse af nye debuffs skal ske i en håndevending ligesom monitoring af BoL skal være let som en leg.
Du skal kende dit holy spec til den mindste detalje lige som du skal kende teorien bag dine ratings og kende deres caps.

Druid
Som Resto druid kender du din rolle i raidet som den alt overskyggende blanket healer. Dine bags skal være fyldt med rapid rejuvenation glyphs og du ved hvornår du skal bruge dem for at få mest output. Du skal være i stand til at holde din performance i top under selv meget bevægelseskrævende kampe. Din UI skal være bygget op omkring Grid, HealBot eller VuhDO og du skal være meget selvkørende i opsætning af den valgte. Tilføjelse af nye debuffs skal ske i en håndevending ligesom monitoring af dine hots skal være let som en leg.
Du skal kende dit resto spec til den mindste detalje lige som du skal kende teorien bag dine ratings og kende deres caps.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.