1

tirsdag, 22. september 2009, 00:01


Hej folkens

Ja dejligt at få købt Shift og spillet det i en halv time idag, hvor jeg erfarede, at der var lidt grafikproblemer med selve bilen inde i menuen hvor man kan lakere den bil man nu ejer.

Det kom efter jeg satte bilmodel indstilingen til høj i grafikindstillinger. Nå men tænkte det var sgu nok bare en ny driver der skullel til og derfor opdaterede jeg min grafikdriver.

Men da jeg så skal starte spillet igen vil det ikke starte og kommer med den klassiske fejlrapport at shift.exe har fundet/begået en fejl eller hvad den nu siger en fejl og så kan jeg ellers bare glemme at spille spillet.

Hvad faen gør jeg?

Jeg har både prøvet at installere en ældre driver og den nye igen, men det hjælper ikke.

På forhånd mange tak

Rune

mit system:

INTEL i7 920 (SOCKET 1366) 4.8GT/sec
* 1GB DDR5, HD4890 GRAFIKKORT (XFX XTREME) (x16 EXPRESS 2.0)
* GIGABYTE EX58-UD3R, (INTEL X58) (x16 EXPRESS 2.0)
* 6GB DDR3 1333MHZ RAM *TRICHANNEL*, KINGSTON KVALITET
* 22x SATA DVDBRÆNDER, DVD+/- OG DVD-RAM (LG)
* 750W "GAMING" STRØMFORSYNING, SILENT
* 500GB WD HARDDISK (EVT. +275KR FOR 1000GB M.32MB CACHE)
* 7.1 SURROUND LYDKORT
* 2x IEEE 1394a FIREWIRE PORTE
* 10x USB2.0 PORTE (2 PÅ FRONT, 8 BAGPÅ)
* GIGABIT NETKORT (1000Mbit)
* UNDERSTØTTER RAID
* KABINET STD. ER SORT&SØLV ATX


2

tirsdag, 22. september 2009, 00:42


prøvet at reinstaller gamet? :)




3

tirsdag, 22. september 2009, 08:33


prøv at gå ind i dine dokumenter - nfs shift - og slet det dokument der hedder noget med grafik :) (sidder ikke lige ved en pc med shift, så kan ikke huske det rigtige navn :P)


4

tirsdag, 22. september 2009, 14:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af c4m3d
prøv at gå ind i dine dokumenter - nfs shift - og slet det dokument der hedder noget med grafik :) (sidder ikke lige ved en pc med shift, så kan ikke huske det rigtige navn :P)


Det hedder graphicsconfig.xml :)

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

Samsung Galaxy S II - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 3 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

5

tirsdag, 22. september 2009, 21:11


Hej folkens

Det viste sig at være fordi jeg havde oprettet en mappe shift fil i til min force feedback rat. Da jeg slettede den virkede det igen:-)=

Forresten så er det et mega fedt spil og kommer især til sin ret med et rat:-)=


PS: Forsøgte at geninstallere men der virkede det heller ikke.

Rune


Seneste tests og artikler

0

ASUS Z97-PRO (Wi-Fi ac)

Så er det blevet tid til endnu
Læs Mere

0

Thermaltake Urban T81 - Full Tower

Denne test byder på et stort f
Læs Mere

2

Sony MDR-NC31EM Noise Cancelling earplugs

Sammen med Sony Xperia Z2 og X
Læs Mere

0

ASUS VG248Q 24 tommer 144Hz Gaming Monitor

ASUS er en producent alle kend
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Ny NVIDIA GeForce 340.52 WHQL grafikkort driver

NVIDIA er kommet med en sprit
Læs Mere

0

HTC One M8 med Windows Phone 8.1

Det er ikke en and, den skulle
Læs Mere

0

Trials Fusion får første DLC pakke

Ubisoft er i dag kommet med DL
Læs Mere

7

Cooler Master med Dansk Dansk support på Tweak.dk

Du kan nu få dansk support fra
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.