1

tirsdag, 22. september 2009, 00:01


Hej folkens

Ja dejligt at få købt Shift og spillet det i en halv time idag, hvor jeg erfarede, at der var lidt grafikproblemer med selve bilen inde i menuen hvor man kan lakere den bil man nu ejer.

Det kom efter jeg satte bilmodel indstilingen til høj i grafikindstillinger. Nå men tænkte det var sgu nok bare en ny driver der skullel til og derfor opdaterede jeg min grafikdriver.

Men da jeg så skal starte spillet igen vil det ikke starte og kommer med den klassiske fejlrapport at shift.exe har fundet/begået en fejl eller hvad den nu siger en fejl og så kan jeg ellers bare glemme at spille spillet.

Hvad faen gør jeg?

Jeg har både prøvet at installere en ældre driver og den nye igen, men det hjælper ikke.

På forhånd mange tak

Rune

mit system:

INTEL i7 920 (SOCKET 1366) 4.8GT/sec
* 1GB DDR5, HD4890 GRAFIKKORT (XFX XTREME) (x16 EXPRESS 2.0)
* GIGABYTE EX58-UD3R, (INTEL X58) (x16 EXPRESS 2.0)
* 6GB DDR3 1333MHZ RAM *TRICHANNEL*, KINGSTON KVALITET
* 22x SATA DVDBRÆNDER, DVD+/- OG DVD-RAM (LG)
* 750W "GAMING" STRØMFORSYNING, SILENT
* 500GB WD HARDDISK (EVT. +275KR FOR 1000GB M.32MB CACHE)
* 7.1 SURROUND LYDKORT
* 2x IEEE 1394a FIREWIRE PORTE
* 10x USB2.0 PORTE (2 PÅ FRONT, 8 BAGPÅ)
* GIGABIT NETKORT (1000Mbit)
* UNDERSTØTTER RAID
* KABINET STD. ER SORT&SØLV ATX


2

tirsdag, 22. september 2009, 00:42


prøvet at reinstaller gamet? :)




3

tirsdag, 22. september 2009, 08:33


prøv at gå ind i dine dokumenter - nfs shift - og slet det dokument der hedder noget med grafik :) (sidder ikke lige ved en pc med shift, så kan ikke huske det rigtige navn :P)


4

tirsdag, 22. september 2009, 14:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af c4m3d
prøv at gå ind i dine dokumenter - nfs shift - og slet det dokument der hedder noget med grafik :) (sidder ikke lige ved en pc med shift, så kan ikke huske det rigtige navn :P)


Det hedder graphicsconfig.xml :)

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

Samsung Galaxy S II - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 3 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

5

tirsdag, 22. september 2009, 21:11


Hej folkens

Det viste sig at være fordi jeg havde oprettet en mappe shift fil i til min force feedback rat. Da jeg slettede den virkede det igen:-)=

Forresten så er det et mega fedt spil og kommer især til sin ret med et rat:-)=


PS: Forsøgte at geninstallere men der virkede det heller ikke.

Rune


Seneste tests og artikler

0

Asus VG248Q 24 tommers 144Hz Gaming Monitor

ASUS er en producent alle kend
Læs Mere

0

Wireless HDMI Extender WHDI

Her i den lumre sommerhede ska
Læs Mere

0

ASRock Fatal1ty H97 Performance

Denne gang tager jeg et kig på
Læs Mere

0

Arctic Accelero Xtreme IV VGA Cooler

Det er efterhånden ved at være
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Første trailer til Fifty Shades of Grey

Den første trailer til Fifty S
Læs Mere

0

WD skruer op for kapaciteten med ny 6TB harddisk

Western Digital udvider deres
Læs Mere

13

Vind gavekort til 2 biografbilletter og 2 gufbilletter

Vågn nu op og deltag i konkurr
Læs Mere

0

Første trailer og poster til Nightcrawler

Der er kommet første trailer o
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.