1

tirsdag, 22. september 2009, 00:01


Hej folkens

Ja dejligt at få købt Shift og spillet det i en halv time idag, hvor jeg erfarede, at der var lidt grafikproblemer med selve bilen inde i menuen hvor man kan lakere den bil man nu ejer.

Det kom efter jeg satte bilmodel indstilingen til høj i grafikindstillinger. Nå men tænkte det var sgu nok bare en ny driver der skullel til og derfor opdaterede jeg min grafikdriver.

Men da jeg så skal starte spillet igen vil det ikke starte og kommer med den klassiske fejlrapport at shift.exe har fundet/begået en fejl eller hvad den nu siger en fejl og så kan jeg ellers bare glemme at spille spillet.

Hvad faen gør jeg?

Jeg har både prøvet at installere en ældre driver og den nye igen, men det hjælper ikke.

På forhånd mange tak

Rune

mit system:

INTEL i7 920 (SOCKET 1366) 4.8GT/sec
* 1GB DDR5, HD4890 GRAFIKKORT (XFX XTREME) (x16 EXPRESS 2.0)
* GIGABYTE EX58-UD3R, (INTEL X58) (x16 EXPRESS 2.0)
* 6GB DDR3 1333MHZ RAM *TRICHANNEL*, KINGSTON KVALITET
* 22x SATA DVDBRÆNDER, DVD+/- OG DVD-RAM (LG)
* 750W "GAMING" STRØMFORSYNING, SILENT
* 500GB WD HARDDISK (EVT. +275KR FOR 1000GB M.32MB CACHE)
* 7.1 SURROUND LYDKORT
* 2x IEEE 1394a FIREWIRE PORTE
* 10x USB2.0 PORTE (2 PÅ FRONT, 8 BAGPÅ)
* GIGABIT NETKORT (1000Mbit)
* UNDERSTØTTER RAID
* KABINET STD. ER SORT&SØLV ATX


2

tirsdag, 22. september 2009, 00:42


prøvet at reinstaller gamet? :)




3

tirsdag, 22. september 2009, 08:33


prøv at gå ind i dine dokumenter - nfs shift - og slet det dokument der hedder noget med grafik :) (sidder ikke lige ved en pc med shift, så kan ikke huske det rigtige navn :P)


4

tirsdag, 22. september 2009, 14:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af c4m3d
prøv at gå ind i dine dokumenter - nfs shift - og slet det dokument der hedder noget med grafik :) (sidder ikke lige ved en pc med shift, så kan ikke huske det rigtige navn :P)


Det hedder graphicsconfig.xml :)

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

Samsung Galaxy S II - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 3 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

5

tirsdag, 22. september 2009, 21:11


Hej folkens

Det viste sig at være fordi jeg havde oprettet en mappe shift fil i til min force feedback rat. Da jeg slettede den virkede det igen:-)=

Forresten så er det et mega fedt spil og kommer især til sin ret med et rat:-)=


PS: Forsøgte at geninstallere men der virkede det heller ikke.

Rune


Seneste tests og artikler

0

MSI X99S Gaming 9 AC

Frisk fra NDA bragte vi jer fo
Læs Mere

10

Intel Core i7-5960 Extreme Haswell-E

Så oprandt dagen, som vi alle
Læs Mere

0

ASRock Fatal1ty Z97X Killer

Her på Tweak.dk har vi allered
Læs Mere

0

Samsung Galaxy Tab S 10.5 Wi-Fi

Hvis du er på udkig efter en n
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Her er afløseren til Cookie Clicker

To danskere har udviklet onlin
Læs Mere

0

G.SKILL Ripjaws 4 DDR4 hukommelse runder 4000MHz

G.SKILL og Shamino har opnået
Læs Mere

0

EVGA med tre X99 bundkort til Haswell-E

EVGA har annonceret deres X99
Læs Mere

2

NVIDIA sabler prisen på deres GeForce GTX TITAN-Z grafikkort

NVIDIAs absolutte top model in
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.