1

fredag, 29. maj 2009, 16:38


Jeg sidder og har Seriøse FPS Problemer i 25Mands Raids. Jeg har ikke rigtigt raided siden TBC og Der var det vel OK med FPS men da jeg så skulle til at starte Igen her i WotLK kan jeg slet ikke spille i 25 mands jeg kommer ned på ca 3 frames.. Nu har jeg så Updateret Min nvidia drivers til de nyeste og sadt alle Effects ned på Min distance ned på 2 over minimum distance. Og nu har jeg ca 10-20 FPS i 25mands, ca 20 på trash og 10 på bosses WTF???

Mit system er:
Intel Core2due E4400(2Ghz), 4GbRam(8600), Gainward 9600gt Goldensample m, 1GB ram, Asus formular Maximus1 og køre Windows Vista Home Premium.

Please jeg er virkelig på røven jeg kan ikke finde ud hvad fanden der sker men jeg ved at mit GFX kort ikke arbejde da dens Køre er idle!


2

fredag, 29. maj 2009, 17:43


kunne næsten forestille mig at din CPU er flaskehalsen her...


3

fredag, 29. maj 2009, 17:59


Tror altså mere det er dit grafikkort.

For jeg har en dårligere CPU end dig, og kun 2GB Ram, men et 8800GT kort.

Kører med alt på max, og 1024x768, uden problemer overhovedet. (Jo måske lige i Dalaran nogle gange, men har ikke oplevet noget i raids.)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "N00k" (29.05.2009, 18:01)


4

fredag, 29. maj 2009, 18:07


Citeret

Oprindeligt indlæg af N00k
Tror altså mere det er dit grafikkort.

For jeg har en dårligere CPU end dig, og kun 2GB Ram, men et 8800GT kort.

Kører med alt på max, og 1024x768, uden problemer overhovedet. (Jo måske lige i Dalaran nogle gange, men har ikke oplevet noget i raids.)


9600GT vil jeg så næsten mene er det den del af computeren som er mest up to date :)

Men selvfølgelig, kommer an på skærm opløsning... og om Nvidia Control Center er sat til Quality istedet for Performance :)


5

fredag, 29. maj 2009, 18:26


OK her er lidt mere info Jeg køre WOW i 1680x1050 Som mig Desktop også er. Min CPU ydeævne siges at køre imellem 50-70% på begge cores og kommer aldrig over 75% på noget tidspunkt. Og som sagt bliver mit GFX kort aldrig varmt.. Jeg har læste at mange folk med Nvidia kort fra 9+ Serien har samme FPS Problem... Men der er bare aldrig nogle løsning på dette fenumen :-(
Og Nvidia Control centeret er den sadt til at Application styrre Quality vs Performance men har Prøvet at sætte den til Performance men uden nogle ændring.... det er lige som at WOW slet ikke vil bruge mit GFX korts Performance men bruger en eller anden Idle/Energy Saving option... og angående egergy saving vs Performance i Vista er den sadt til performance så det kan heller ikke være dette.

Og ja det er en Windows Vista Home Premium x32bit

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "ChaosU" (29.05.2009, 18:34)


6

lørdag, 30. maj 2009, 11:29


nu er det sådan at WoW bruger mest processor iforhold til GFX.




7

lørdag, 30. maj 2009, 12:42


Citeret

Oprindeligt indlæg af N00k
Tror altså mere det er dit grafikkort.

For jeg har en dårligere CPU end dig, og kun 2GB Ram, men et 8800GT kort.

Kører med alt på max, og 1024x768, uden problemer overhovedet. (Jo måske lige i Dalaran nogle gange, men har ikke oplevet noget i raids.)


... 1024???


8

lørdag, 30. maj 2009, 12:57


OK så i siger det er CPUen som er for ringe fint nok.... Så er spørgsmålet hvad for en skal man så have er der noget at hente ved en Quad(4 cores) i forhold til en Due(2 cores)? og er det prisen værd?

Og Ja 1024x768 hvem fanden køre den opløsning i 2009? jeg gik væk den da NT4 gik out of date :hb:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "ChaosU" (30.05.2009, 12:59)


9

lørdag, 30. maj 2009, 13:47


Citeret

Oprindeligt indlæg af ChaosU
OK så i siger det er CPUen som er for ringe fint nok.... Så er spørgsmålet hvad for en skal man så have er der noget at hente ved en Quad(4 cores) i forhold til en Due(2 cores)? og er det prisen værd?

Og Ja 1024x768 hvem fanden køre den opløsning i 2009? jeg gik væk den da NT4 gik out of date :hb:


jeg har en E8400 clocked til 3,6ghz, 4gb Mushkin ram, Albatron 8800GT clocked 660/1000/1650mhz og mit køre flydende i 1680x1050 synes jeg uden problemer, sidder os på omkring 40/40mbit :roller:




10

lørdag, 30. maj 2009, 15:12


OK men ved du om der er noget at henter ved at køre Quad? jeg kan se du køre DUE


11

lørdag, 30. maj 2009, 15:23


Citeret

Oprindeligt indlæg af ChaosU
OK men ved du om der er noget at henter ved at køre Quad? jeg kan se du køre DUE


fandt det her på Forums.WorldOfWarcraft.com


Core 2 Duo... you have 2 Cores...
Core 1: 1,2,3,4,5
Core 2: 1,2,3,4,5
100% clock use

Core 2 Quad... you have 4 cores... (Wow will NOT use all 4)
Core1: 1,2,3,4,5
Core2: 1,2,3,4,5
Core3: 1,2,3,4,5 wasted cycles as instructions have to be resubmitted to another core (core not used)
Core4: 1,2,3,4,5 wasted cycles as instructions have to be resubmitted to another core (core not used)
50% clock use


http://forums.worldofwarcraft.com/thread…icId=4976250028




12

lørdag, 30. maj 2009, 17:28


Citeret

Oprindeligt indlæg af ChaosU
OK så i siger det er CPUen som er for ringe fint nok.... Så er spørgsmålet hvad for en skal man så have er der noget at hente ved en Quad(4 cores) i forhold til en Due(2 cores)? og er det prisen værd?

Og Ja 1024x768 hvem fanden køre den opløsning i 2009? jeg gik væk den da NT4 gik out of date :hb:


Spiller egentlig heller ikke WoW mere nu. Men har bare altid kørt i den opløsning, og også mest så jeg kan have alt på max.

EDIT: Ops, altså tror stadig godt jeg kan kører med alt på Max og med en højere opløsning uden lagg, men kører egentlig 1024x768 fordi jeg synes det bliver for småt, hvis den er højere. Skal vel nok bare vende mig til det, men spiller det alligevel ikke mere.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "N00k" (30.05.2009, 18:53)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.