Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 15. januar 2009, 21:04


Hej folkens!

Jeg er ny herinde og det samme i wow. Har spillet onlinespil i stil med wow, men wow er bare så meget større. Jeg mangler lidt hjælp til min paladin.

1. Hvordan skal jeg bruge min talents point, hvis jeg vil have en paladin, som først og fremmest kan give noget dmg, og selvfølgelig også gerne må kunne heale lidt? Lidt en hybrid, men mest dmg og dernæst heal.

2. Er det rigtigt at man skal vælge at bruge tohåndssværd til paladin?

3. Kan en paladin også bruge to ethåndssvæd?


På forhånd tusind tak for hjælpen


2

fredag, 16. januar 2009, 19:08


1: Du kan sgu ikke rigtigt begge dele, Hvis du speccer Retribution får du et par talents der hjælper på healing, men det mest til lidt solo healing mens du grinder, og Act of War til PVP - men du vil aldrig kunne heale en instance eller raid som andet end Holy, ihvertfald ikke hvis din gruppe skal overleve bosser.

2: Også det bedste hvis du skal Være Damage dealer (Retri) . Men som healer (Holy) ville det være bedst at gå med et 1Hand og så et shield.

3: Det kaldes Duel-Wield, og kan ikke benyttes som paladin, desværre :9xo

1090T @ 4.0 Ghz
PowerColor 5870 @ 950/1200
Asus Republic of Gamers IV.
Corsair Dominator 1600MHz 8-8-8-24
Corsair 850W

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.