1

lørdag, 3. januar 2009, 19:42


min fps i 1.6 dropper fra 100-99 til 25-45 efter 5-10 min spille tid,
min v-sync er sået fra og køre cs i opengl
da jeg kørte med xp var min fps stabil på de 100, men efter jeg fik vista laver den det der drop,! hvad er der gået galt?
det er også galt når jeg spiller mod bots( altså uden internet)

Processor Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz

Hukommelse (RAM) 2,00 GB

Grafik ATI Radeon 9600

Spilgrafik 511 MB samlet tilgængelig grafikhukommelse

Primær harddisk 86GB ledig (153GB samlet)


2

onsdag, 21. januar 2009, 04:00


jeg vil gætte på at dine ram bliver brugt op, og den derfor er nødt til at bruge og ændre på pagefilen.....vista bruger meget mere ram end xp, så derfor ser du det nu.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

3

onsdag, 21. januar 2009, 08:11


ja men 2gb burde være mere end nok.


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

4

onsdag, 21. januar 2009, 08:42


Citeret

Oprindeligt indlæg af Simonthk
ja men 2gb burde være mere end nok.


det siges det ja, men Vista er styresystemet som elsker brug af ram.

Kender flere jeg har spiller med/har spillet CS1.6 med de var nødtil at tabe ud i Windows og åbne denne computer el. en anden mappe og trykke på og så åbne en mappe mere og så lukke det og så kalde gamet frem igen så var fps drop væk.




5

torsdag, 12. februar 2009, 09:45


har selv haft det problem, dog var det meget forskelligt hvornår jeg fik fps drop, og jeg kører godt nok også win xp, men ved mig var det fordi at det der steam overlay, begyndte at suge alt min cpu kraft, ved ikke lige hvad det skyldtes, men det hjalp at genistallere spillet, også bare kopirer min gamle mappe over i igen :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.