Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 10. januar 2008, 15:05


Jeg søger en dygtig webdesigner som samtidig skal kunne programmere siden helt fra bunden. Idéen til sitet er ikke ny, og i bund og grund drejer det sig om at få opbygget en portal hvor man som forhandler vil kunne oprette sig på siden, og lægge sine produkter/priser ud, hvorefter brugerne af sitet vil kunne bruge informationerne til at finde det billigste produkt.

Dette er det mest omfattende, men derudover skal siden også indeholde andre mindre sektioner som nyheder og et debatforum.

Skriv i tråden eller send mig en mail og jeg vil kontakte dig.

Jeg ønsker en cirka pris på projektet.


2

torsdag, 10. januar 2008, 15:35


Jeg tillader mig at være lidt kritisk overfor ideen.

Hvorfor skal brugerne vælge denne side frem for de andre? Man kan jo i forvejen allerede dette, hvilket du også selv er inde på.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.