Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 7. januar 2008, 15:27


Halløj..

Nogen der kan hjælpe mig med en guide til hvordan jeg laver en "opslagstavle" som baggrund? Altså rent farve og designmæssigt?
Ligeså alle forstår.
Istedet for at min baggrund på min HP er sort,hvad,grå eller rød ex. så ville jeg gerne have at min HP's baggrund så det ligner en opslagstavle..

Derudover søger jeg et godt billedegalleri.. Noget der er nemt at sætte ind..

Jeg bruger Photoshop til baggrund hvis det skal vides..

Pft.


2

mandag, 7. januar 2008, 18:16


Skal det være helt ligesom at kigge på en opslagstavle? Tænker her på en ramme og alt det der, eller skal det bare være selve overfladen? Om end, har du et eksempel på dit ønske?

Det jeg tænker på, er bare, at baggrunden jo skal passe til forskellige opløsninger. Og derfor må det gerne være noget som kan "tiles" på sitet - altså gentages efter hinanden. Dog, så afhænger det selvfølgelig også af, om dit er site html eller flash?

Til et stilfuldt billedgalleri, så kunne jeg måske foreslå SimpleViewer


3

mandag, 7. januar 2008, 18:38


Bare selve baggrunden.. Altså den der "kornet" farve eller hvad man skal sige..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.