Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 21. december 2007, 09:42


Jeg er lidt rendt hovedet lidt mod en mur....

På en side jeg er ved at lave (http://aarhushavkajakklub.dk) har jeg på forsiden inkluderet et script der lister kommende begivenheder fra en kalender.

Hvis jeg kører dette script direkte (http://www.aarhushavkajakklub.dk/php/kalender/getevents.php) så virker det som det skal, hvis jeg kalder det med en
<?php require($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/php/kalender/getevents.php'); ?>
(som er tilfældet ved http://www.aarhushavkajakklub.dk/index_old.php) virker det også fint.

Hvis jeg inkluderer det på min forside (med samme kald som index_old) så virker det tilsyneladende ikke - kun den første event kommer frem med måneds-angivelse. Problemet er (for mig) at alle events bliver genereret ud fra samme løkke.
Det skal siges at siden (forsiden) er en del af et wordpress setup - men hvor php-delen er skrevet direkte i en sidebar-template.

Er der nogen der har nogen ide om hvad der kan være galt?

Hele scriptet kan ses her:
http://www.aarhushavkajakklub.dk/php/kalender/getevents.txt
(ihvertfald det næste stykke tid...)

Mvh
Jacob Ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

2

lørdag, 22. december 2007, 13:25


Er der virkeligt inegn der har bare en lille bitte bud. Jeg leder ikke nødvendigvis efter en løsning, men bare noget der måske kan få hul på problemet, så alle inputs er velkomne.

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.