Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 12. oktober 2007, 23:31


hey hvilke program skriver i i ? havde før et hvor teksten blev farvet, altså noget stod med blåt og rødt men kan ikke huske hva det hedder syntes det virker mere overskuligt ind notesbook gør..


2

lørdag, 13. oktober 2007, 12:25


Jeg er ret glad for notepad++ som har syntaks-farvning.

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

3

lørdag, 13. oktober 2007, 12:30


Hvis ikke man kan nøjes med Notepad++ (hvilket jeg synes kan være svært), så kan Eclipse eventuelt foreslåes. HTML er dog som standard ikke en del af programmets understøttelse, men man kan hente udvidelser til det, så man får den ønskede fremhævelse af syntaksen.

Det er bestemt et program jeg ville overveje at bruge, hvis ikke man vil smide penge efter Dreamweaver. Bruger både DW privat og på arbejde.

Ellers brugte jeg Notepad++ på min tidligere arbejdsplads, men fik foreslået Eclipse af en daværende kollega. Og må sige programmet virkede yderst lovende. Han brugte det dog hovedsageligt til programmering i PHP mv.


4

lørdag, 13. oktober 2007, 18:26


ok, jeg prøver med notepad++. mange tak :)


5

torsdag, 18. oktober 2007, 11:45


Jeg bruger selv Adobe Dreamweaver. Virkelig godt og nemt program! Det har også code-highlighting :D


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.