Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 31. juli 2007, 10:26


Jeg har nogle problemer med at få lavet et lille javascript. Koden skal kunne tage noget der ligner xml og lave det om til en dropdown menu, hurtigt og nemt. Mit problem er dog, at den funktion jeg definerer i en løkke der kører gennem alle nodes i menuen, redefineres hver gang en node køres :boxed:

Dvs. den tror altid den har med sidste punkt i menuen at gøre... i kan se det her: http://test.s-5.dk/dropdown/
Det burde være til at læse sig til hvad der sker i Javascript'et, til at starte med, ville jeg bare have den til at skrive hvilket punkt man klikker på, men den returnerer som sagt altid sidste menupunkt..

Jeg har prøvet at rode mig gennem object orienteret programmering, men tror desværre ikke det er der jeg finder løsningen.


2

tirsdag, 31. juli 2007, 10:39


Nogle gange skal der vist bare lige en lille lur til for at løse problemet... nu har jeg ihvertfald fundet ud af det :$


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.