Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 13. februar 2007, 20:20


Der er vidst et par stykker af de der CMS systemer som har en funktion til at, du opretter en ny tråd på dit forum, og så kan den blive vist som en nyhed på din hjemmesides frontpage.

Nu kører jeg PostNuke på min server, med et PNPHPBB forum, er der en app/utility jeg kan installere som tillader mig at bruge mit PNPHPBB forum til at oprette nyheds posts som så bliver vist på forsiden af mit site?

Et andet spørgsmål nu jeg er i gang, jeg kan ikke lige lure hvor jeg finder en User list for mit site, da de users der er registeret igennem siten ikke vises i forumets User list med mindre de har været logget ind på forumet. Hvor ser jeg en liste over registered users under Post nuke?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.