1

lørdag, 27. januar 2007, 21:15


Jeg har længe ikke kunne få Frameset til at virke, og nu står jeg og skal lave en opgave hvor det indgår...

når jeg laver en side med frameset så er den bare blank i både IE og Firefox...

Her er et eks.

Citeret


<frameset cols="160,640" border="1">
<frame src="dok1.htm" name="menu">
<frame src="dok2.htm" name="indhold">
</frameset>


Det virker på ingen måder... jeg køre det igennem IIS på localhost... kan det være det?

*ADD*
Jeg kan godt se kilde koderne i browseren selv om siden er blank... mystisk...

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Xdreamer" (27.01.2007, 21:38)


2

lørdag, 27. januar 2007, 22:48


Hmm prøv:

Kildekode

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Frameset</title>
</head>

<frameset rows="*" cols="160,*" framespacing="1" frameborder="yes" border="1">
  <frame src="dok1.htm" name="menu" />
  <frame src="dok2.htm" name="indhold" />
</frameset>
<noframes>
<body>
<p>Din browser underst&oslash;tter ikke frames</p>
</body>
</noframes>
</html>


Det virker i hvert fald her


3

lørdag, 27. januar 2007, 22:55


OMG!

Frameset skal være mellem </head> og <body>... ikke ikke inde i <body></body>

You just saved my day/night! :cheers:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Xdreamer" (27.01.2007, 22:56)


4

søndag, 28. januar 2007, 10:54


iflg standarden skal bodyen vist ikke engang være der... efterhånden så længe siden jeg har rørt ved frames, men her kan du læse lidt mere hvis du er interesseret i hvorfor det skal være sådan osv

http://www.w3.org/TR/html4/present/frames.html


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.