1

torsdag, 23. november 2006, 17:03


Halløj.

Jeg har et lille problem med "Bottom margin"

Når jeg sætter "Top margin" = 0 så er den 0 altså der er ingen mellemrum mellem logo og toppen af vinduet..
Men når jeg så også sætter "bottom margin" = 0 sker der intet..

Billede

Hvad skal jeg gøre for at få det til at være 0, altså så siden starter der hvor vinduet starter og sluttet der hvor vindet slutter..? :rolleyes:


3

torsdag, 23. november 2006, 17:40


nope prøver lige.. 2 sec.

<table bgcolor="#000000" align="center" width="808" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

der sker intet :-s

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Zaiby" (23.11.2006, 17:42)


4

torsdag, 23. november 2006, 18:01


Citeret

Originally posted by Zaiby
nope prøver lige.. 2 sec.

<table bgcolor="#000000" align="center" width="808" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

der sker intet :-s


Så må der være noget galt i koden.

Kan du smække kildekoden op ?


5

torsdag, 23. november 2006, 18:05


jeps:

Citeret


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Zaiby - Beta V. 1</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #333333;
margin-top: 0px;
background-image: url(pic/zaiby.jpg);
margin-bottom: 0px;
}
-->
</style></head>

<body>
<table bgcolor="#000000" align="center" width="808" height="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<!--DWLayoutTable-->
<tr>
<td width="4" height="150">&nbsp;</td>
<td width="800" valign="top"><img src="pic/top_logo+beta.jpg" width="800" height="150" /></td>
<td width="4">&nbsp;</td>
</tr>

<tr>
<td height="37">&nbsp;</td>
<td valign="top"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="800" height="37">
<param name="movie" value="pic/button_flash.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="pic/button_flash.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="800" height="37"></embed>
</object></td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="306">&nbsp;</td>
<td valign="top" bgcolor="#333333"><!--DWLayoutEmptyCell-->&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="45">&nbsp;</td>
<td valign="top" bgcolor="#000000"><!--DWLayoutEmptyCell-->&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>


6

torsdag, 23. november 2006, 18:25


Kildekode

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<style type="text/css">
<!--
body, html {
background-color: #333333;
margin-top: 0px;
background-image: url(pic/zaiby.jpg);
margin-bottom: 0px;
height: 100%;
}
-->
</style>


Eftersom det er xHTML du har gang i, så skal man simpelthen også definere højden på body og html. Sådan har det ikke været, såfremt man er vant til HTML. Havde selv samme problem for nogen tid siden.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Macimuz" (23.11.2006, 18:27)


7

torsdag, 23. november 2006, 18:30


sådan! men nu sker der dette..


8

torsdag, 23. november 2006, 18:31


Ahh ja, du skal angive højden som følgende i den midterste tabel, som skal strække sig.

Height="*"


9

torsdag, 23. november 2006, 18:33


Så sker der dette:


11

torsdag, 23. november 2006, 18:40


Så jeg kan ikke få siden til at virke i ie på den måde :-s

kan se at den virker fint i firefox :D

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Zaiby" (23.11.2006, 18:43)


12

torsdag, 23. november 2006, 18:51


Citeret

Originally posted by Zaiby
Så jeg kan ikke få siden til at virke i ie på den måde :-s

kan se at den virker fint i firefox :D


Kan godt nok ikke lige finde frem til, hvad der er galt 8o


13

torsdag, 23. november 2006, 19:53


ok det gør skam ik meget det virker da i firefox :D
Men hvis nu nogen andre kunne hjælpe vil jeg blive rigtig glad :crazyeyes:

Prøv se en gang jeg er stolt af mig selv :clap:


Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "Zaiby" (23.11.2006, 20:01)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.