Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 14. august 2006, 22:36


Er det ikke muligt at undgå at en side venter på at indholdet af en iframe vises før alt på selve siden vises?

Tænker på at menuen på selve Tweak.dk og noget grafik først vises når indholdet i iframes er kommet eller timet ud.

Har søgt via google, men synes ikke rigtig at jeg kan finde noget.


2

mandag, 14. august 2006, 23:16


Jeg tror at du skal gøre det, at du sætter iframe coden til sidst i alle dine filer. Evt. i en fil for sig selv, som så bliver includet til sidst. Og så vha CSS bestemmer du position.


3

tirsdag, 15. august 2006, 15:26


Ved godt det lyder lidt underligt, men hva hvis du laver en iframe i en iframe? Springer den så loading af den inderste iframe over (den med indholdet der er langsomt)?


4

tirsdag, 15. august 2006, 15:30


Citeret

Originally posted by KarGa
Ved godt det lyder lidt underligt, men hva hvis du laver en iframe i en iframe? Springer den så loading af den inderste iframe over (den med indholdet der er langsomt)?


Hvis du laver

[iframe1]
[iframe2]
[iframe3]
Indhold der tager for lang tid at loade
[/iframe3]
[/iframe2]
[/iframe1]

Så tror jeg at 1'eren vil bremse hele siden, indtil 2'eren er loadet færdig som vil blive bremset af 3'eren... hvis du forstår..

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Nicky" (15.08.2006, 15:31)


5

tirsdag, 15. august 2006, 15:37


Det er jo spørgsmålet...

Jeg lavede engang en lille loginboks, hvor der skulle stå Brugernavn hvor man sku skrive brugernavnet og Kodeord hvor man sku skrive kodeordet, men da man selvsagt ikke skal kunne se kodeordet når det blir tastet, men gerne skulle kunne se der står kodeord, så lavede jeg et script der skiftede indholdet af det område hvor password-feltet stod og lavede det om til type="password"

Problemet var bare at jeg brugte focus() funktionen til at skabe fokus på feltet, men det gad den ikke... Med mindre jeg skrev focus 2 gange :boxed: Browsere er tit lidt langt ude


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.