Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 13. juli 2006, 12:56


Ja, synes dette var det mest korrekte forum at oprette det i, men hvis det ikke er, så flytter i det naturligvis bare ;)

Jeg modtog med posten idag, et brev fra DK-Hostmaster omkring den her nye domænelov. Pt er jeg anonym i whois ( har et enkelt .dk domæne ), men efter august træder denne hersens nye lov jo i kraft, så jeg ikke længere er anonym. Med mindre jeg sikrer mig navne- og adressebeskyttelse i CPR-registret. Jeg har så et par spgs.
I brevet står der at man skal henvende sig på bopælskommunen, altså jeg skal gå op på min kommunes kontor, og så sige at jeg vil have navne- og adressebeskyttelse, korrekt ? Men udover det ønsker jeg heller ikke telefonnummer skal være offentlig i whois, her skal man så kontakte telefonselskab, og bede om enten hemmeligt- eller udeladtnummer. Pt bruger jeg mit mobilnummer i whois, dog står dette nummer i mit mors navn, men dette nummer kan jeg vel godt få hemmeliggjort, eller udeladt, hvis min mor giver Sonofon tilladelse til dette, korrekt ?

Håber I kan svare på mine spgs.


2

torsdag, 13. juli 2006, 14:10


ang. din TLF. det brude ikke være noget problem hvis din mor ringer og får det hemmelig gjort


3

torsdag, 13. juli 2006, 14:33


Du kan da bare fjerne telefonnummeret via selvbetjeningen på dkhostmaster's side. Det er nemlig ikke påkrævet.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.