Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 26. marts 2015, 13:55


Hej,

Jeg skal til at indsamle data til et projekt og i den forbindelse har jeg lavet fire surveys med hvert sit URL.

Er der nogen der ved hvordan jeg kan få respondenterne til at klikke på ét link hvorefter de bliver viderestillet til ét af de fire surveys med lige stor sandsynlighed? Idéer og forslag er velkomne!

Jeg ser frem til at høre fra jer!


2

torsdag, 26. marts 2015, 17:13


Lav en landingpage med nedenstående indhold, og send brugerne dertil

Så bliver de sendt til en tilfældig side i listen "urls". En random-generator er dog aldrig 100% random, så hvis det er livs nødvendigt at der ender 25% på hver af dine surveys skal du ha et eller andet "server-side" der holder styr på hvor mange der er endt hvor.

Kildekode

1
2
3
4
	<!DOCTYPE html>	<html>		<body onload="randomURL()">
			<h1>Hello World!</h1>
			<script>				function randomURL() { 					 var urls = ['http://www.google.dk','http://www.tweak.dk','http://www.jp.dk','http://www.engadget.com']						var rand = urls[Math.floor(Math.random() * urls.length)];   alert('Du bliver nu sendt til '+rand); 					window.location.replace(rand);				}			</script>
		</body>	</html>


Sry for den underlige kode-opstilling, jeg skal vist lige lære at bruge code-tagget :p


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.