Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 9. februar 2011, 13:40


hey :) jeg har lavet en hjemmeside som har været live et par måneder.. men kunne godt tænke mig at få noget www.fynsautoopret.dkkonstuktivt kritik til den, da det er min første hjemmeside og det hele er skrevet i Html-kit. sååe hvis i gider smide noget kritik og ect råd eller programmer som er gode til web redigering. :)

- www.fynsautoopret.dk

Semper Fi !

2

onsdag, 9. februar 2011, 14:18


håber du kan tage kritik :).

jeg syntes den er kedelig - dit farve valg irretere mig på en måde som gir mig lyst til at bladre væk fra siden igen, jeg syntes du skal beholde din gule farve også måske finde en "mørk" farve til erstatte den blå og så noget lysere baggrunds farve.

Det min mening og den måde jeg syntes det skulle være hvis det var mig der skulle opbygge den art af hjemmeside :).


Håber det kunne bruges mvh korospo


3

søndag, 22. maj 2011, 11:03


Synes egentlig at det er en fin nok hjemmeside til formålet... Men den kunne godt være mere indbydende...prøv evt at skifte baggrunds farven ud...den gør det hele meget dystert...

Hvis det er en side der skal skaffe kunder, er det MEGET vigtigt at i får lavet den mere åben og som siger "velkommen" på en anden måde...ellers vil den nuværende side havde en negativ effekt!

Få evt tage lidt flere billeder...måske af deres mekaniere, så man kan se hvem der står bag...nogle billeder hvor i ser indbydende ud:D

Driver hjemmesiden NemProgrammering.dk, hvor du kan lære at lave din egen hjemmeside

4

mandag, 23. maj 2011, 12:13


Hej
Kritikken må lyde: Hvis det er sort arbejde du laver, er den lige i skabet. Ellers som foreslået ovenfor, find en anden baggrundsfarve, og måske det bare kunne være et afbræk af sort.
Og når du så har et domaine navn.dk så lav da lige en mail dertil, det ser altså bare 10x mere prof ud.

vh. Nikolaj Weber


WeberDesigns.dk - Webdesign & Programmering

5

tirsdag, 24. maj 2011, 03:25


hvad angår læsbarhed er gult på sort faktisk det bedste og nemmeste at læse, grundprincippet er godt, men siden virker bare en bette smule slut-90'er agtigt... ændring af navigationsknapperne kan gør en hel del

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.