Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 20. juni 2010, 21:36


Ohøj :) sidder og roder med ASP.NET og har et spørgsmål om navigationen, som jeg håber nogen kan svare på..

Med Menu og TreeView er det jo muligt at lave en sindrigt navigation på ens hjemmeside, men jeg kommer fra den lidt mere simple skole hvor den stod på a- og div-elementer i stride strømme, sammen med noget style.. Det er da meget smart at man med 2 liniers kode kan lave en dropdown menu eller en navigation i træstruktur, men hvis nu jeg bare gerne vil have en række links som jeg selv styler, uden at drukne i tables, er jeg så tvunget tilbage til den gamle classic måde med kode fra bunden eller kan jeg slukke for det nymodens halløj i TreeView/Menu?

Har ikke kaldt tråden noget sigende, da der med garanti kommer en hel række spørgsmål senere :) så genbruger bare tråden


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.