Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 4. april 2010, 22:06


hey, jeg er i gang med at lave en hjemme side i Dreamweaver cs4. har lavet et template som jeg genbruger på de andre sider til hjemme siden. Men nu jeg vil gerne tilføje en ekstra Div Tag på min ene side.
syntes ikke lige jeg kan få det hen.

har dog tænkt på at lave en ny template til denne side, men det vil da bare være træls at gøre. så vil høre en eller anden evt kunne give et fif ... ?

Mvh jakob


2

mandag, 5. april 2010, 02:28


er ikke helt med på hvad du mener, men gætter på du skal placere din div igennem dit stylesheet


3

mandag, 5. april 2010, 15:34


jeg er heller ikke helt med på, hvordan du vil forenkle din procedure.. du bruger jo højst sandsynligt et external stylesheet. Jeg vil anbefale dig at loade endnu et eksternt stylesheet, som indeholder informationer om det divtag du er ved at lave nu. derudover skal du jo manuelt tilføje divtagget til din "specielle htmlfil". det slipper du ikke uden om.

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16573&sid=[/IMG]

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.