Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 17. december 2009, 11:05


Hej...

Jeg sidder og skal lave sådan noget image maps på et Danmarks kort, hvor der så, når man kører musen hen over, skal highlightes den del af Danmark der nu bliver kørt hen over.
Har så fundet sådan et program hvor jeg kan trykke koordinater ind med musen, hvilket gør det lidt nemmere end at sidde og checke det i Photoshop fx.
Men findes der ikke noget der er endnu nemmere ? For synes sgu aldrig jeg får trykket helt præcist altid, og det er så svært at spotte når man bare har 1000 tal i en lang række.
Jeg tænker noget hvor man bare kan trykke et sted på kortet, og så fylder den ellers ud til kanten lige som med Magic Wand Tool. Der gør den det helt rigtige, nu mangler jeg bare at få de koordinater den nu markerer - men det er måske ikke muligt ?
Eller må jeg gøre det på den trælse irriterende måde ? :)


På forhånd tak.

Når en kvinde bliver videnskabsmand, er det oftest et tegn på,
at der er noget galt med hendes kønsdele.

-Friedrich Nietzsche-

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "AbeTis" (17.12.2009, 11:50)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.