Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 22. september 2009, 20:03


Jeg har lavet en browser i visual basic, det er godt nok ikke den flotteste og smarteste. Men det kan der jo gøres noget ved. Indtil videre har jeg sat et browser vindue ind. (så man kan se hjemmesiderne). Så har jeg også sat en textbox in hvor man skriver adressen ind. En knap hvor man går til adressen. Så har jeg sat en refresh knap ind også.

Hvis der er nogen der ved hvordan man selv kan sætte den til at starte inde på en side... f.eks. google.com Altså som homepage. Så vil jeg også blive glad for at vide hvordan man gør det. Så den altid kan ændres.

Sidst, men ikke mindst. Har jeg forsøgt at sætte en toolbar, ind i toppen.

Jeg har forsøgt længe, og er helt ny til visual basic. Men jeg vil ikke stoppe, for ligesom at lave hjemmeside syntes jeg at det er smadder sjovt at lave programmer.

Venlig hilsen,

Anden der er lavet af pap.

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "papand" (28.09.2009, 14:16)


2

torsdag, 10. december 2009, 18:27


hey.

kan godt forstå dig det er en meget nem måde at lave sine pogrammer på.

jeg har selv lavet et par stykke, men aldrig med en toolbar.

brug den til hjælp
http://www.trap17.com/index.php/web-browser_t31604.html


//camppisten


CPU:Intel Core 2 Quad Q9550 2,83 GHZ - Tv: gammel 21 tommer lort '
Ram: 2x Kingston 400Mhz DualChannel 2 GB "gig" - Sony Playstation 2 2 x 8 mb
MoBo: Gigabyte ep43-ds3l - DENVER dvd afspiller
GFX: ZOTAC GTX 260 - Case: TOPDATA standard
Mus: Roccat Kone - Mousepad: bord
Tastatur: Logitech G15 v.2 - Skærm: ASUS VW222U

3

søndag, 13. december 2009, 21:44


du kan lave en undermenu eller knap eller lignende hvor man kan skrive sin startside. Det man skriver i tekstboxen til at definere startside kan man lægge i en string variabel eller lignende, som bliver gemt når man lukker programmet (du kan evt. smide det over i en lille .whatever fil (hvor du bl.a kan samle konfigurationsindstillinger osv.)). Derefter kan din browser læse startsiden fra filen.

Jeg ved ikke om man kan det i VB, men det er da en måde at gøre det på, så kan du også konfigurere startsiden direkte fra din browser ved at få den til at overskrive linjen i din fil :razz:

en alternativ metode er at bruge windows' registreringsdatabase hvis du kan skrive til den igennem VB (jeg ved man kan læse derfra i VB).

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Foxx" (13.12.2009, 21:50)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.