Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 17. september 2009, 13:38


Hejsa

Jeg står med et mindre problem, som jeg umiddelbart ikke selv kan finde en løsning til. Jeg står nemlig i en situation, hvor jeg skal bruge PHP "programmet" PhpMathPublisher. Tilbage i 2.g har jeg brugt det og det kan meget vel være, at jeg har glemt en enkelt detalje eller to.
Det programmet gør er, at generere matematiske udtryk, så det ser pænt ud. Hver gange man indtaster noget nyt, så genereres og gemmes der et nyt billede for lige præcis det udtryk, som man nu har skrevet. I kan se et eksempel på hvordan det ser ud her (et projekt tilbage fra gymnasietiden).
Problemet er nu følgende: jeg har prøvet at installere PhpMathPublisher på en ny hjemmeside, som jeg skal bruge, men programmet kan ikke rigtig generere nye billeder. Hvis jeg skriver formlen for et udtryk, som jeg allerede har et billede for, bliver formlen vist (så jeg er så godt som 100% sikker på, at der ikke er nogen fejl med fil/mappe henvisninger). Har prøvet at søge lidt inde på google og det ser ud til, at PhpMathPublisher bruger noget, der hedder "GD library". Kan det være dér, at fejlen ligger? Eller er det måske noget helt andet?
Håber der er noget der kan hjælpe. På uni er der ikke rigtig nogen af "computerhajerne" der ved noget om PHP :rolleyes:

"Play like it's your last play!"

2

torsdag, 17. september 2009, 17:20


Jeres server skal understøtte GD Lib ellers virker billede generering ikke. Så det er meget sandsynligt at det er dér problemet ligger.

Intel i5-4690K @ 4,7ghz
Coolmaster EVO212
ASUS Z97-A
Crucial Ballistix Sport 2x4GB
Crucial MX100 240GB SSD
Gigabyte 970 G1 4GB
Fractal Design Arc Midi R2

3

torsdag, 17. september 2009, 17:24


Ja, det var også mit første (og eneste) bud. Jeg må så prøve at kontakte nogen fra administrationen, der kan finde ud af det.
Mange tak for hjælpen :) Nu ved jeg i hvert fald, hvor problemet ligger.

"Play like it's your last play!"

Seneste tests og artikler

0

Phanteks EVOLV ITX

Sidste år kiggede vi nærmere p
Læs Mere

0

Logitech Daedalus Prime G302

Logitech har tilsendt os deres
Læs Mere

2

Philips Avance Juicer 900W

Verdenen af forbrugerelektroni
Læs Mere

0

MSI X99S MPower

MSI har igen været på banen me
Læs Mere
Seneste nyheder

2

Fintun dit NVIDIA grafikkort

Hvis du sidder med et NVIDIA G
Læs Mere

0

Nyt Sapphire Radeon R7 260X iCafe OC grafikkort

Sapphire har lanceret et nyt f
Læs Mere

2

Apple Watch lander snart i butikker verden over

Det er efterhånden et stykke t
Læs Mere

0

Tinder Plus dyrere for folk over 30 år

Er du bruger af matchmaking-ap
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.