Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 29. juni 2009, 14:42


Jeg er løbet ind i et lille problem med embeded youtube videoer, som I måske kan hjælpe med.

Når man ligger youtube videoer ved siden af hinanden ved at:

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com.../embed></object>
<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com.../embed></object>
<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com.../embed></object>

Så er der et lille fint mellemrum når man ser siden med Firefox.
Hvis man ser siden med Explorer, klæber de sig op af hinanden.

Så prøver man at tilføje et "&nbsp;" for at skabe mellemrum, men så bliver der dobbelt mellemrum i Firefox hvilket resultere i at siden er for smal og videoerne hopper ned på næste linje.



Er der et lille tip til hvad jeg kan gøre?

...


2

mandag, 29. juni 2009, 14:53


ah, kan selvfølgelig bare smide følgende ind imellem koden:

<!--[if IE]>&nbsp;<![endif]-->

Bliver hvist løsningen hvis der ikke kommer bedre forslag :)


3

mandag, 29. juni 2009, 16:34


Har du prøvet at skrive objekterne ind i én linie? Det giver så vidt jeg husker f.eks. noget mellemrum under billeder, hvis ikke der lægges et <br /> ind efter et billede.. Noget i den stil..

Ellers kunne du smække alle billederne ind i en container-div, med 3 yderligere divs med objekterne i hver sin div.. Container-div skal du have sat position: relative med css.. og de 3 indre divs får så position: absolute; left: 0px; width: XXXpx

Left skal selvfølgelig øges for hver af de tre divs, med den første 0 og den næste 100, hvis videoerne er 100 pixels i bredden


4

mandag, 29. juni 2009, 17:26


Er det ikke bare et spørgsmål om at standart "stylen" på object er forskellig i IE og FF, hvis du definerer det i din CSS kan du sikre dig at begge opfatter det ens.

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.