Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 20. maj 2009, 01:03


Jeg viller gerne i gang med at programmere lidt igen, da det ikke bliver til så frygtelig meget andet end at sidde og skrive nye spil ind i TylonGSRs liste (klik på min sig for at få det), hvilket er blevet rimeligt kedeligt i længden.

Jeg vil gerne lave en computer-udgave af spillet Canasta med flere forskellige regler (original og den type jeg har lært i sin tid af min mormor)

Dog er jeg ikke vant at lave spil (det eneste jeg har lavet før er et textadventure spil i Java), så det bliver helt nyt for mig.

til dem af jer der ikke kender Canasta, så er det et kortspil der spilles med to sæt alm. kort (inklusive jokere, for mere info, se Wikipedias engelske artikel, her står alle regler osv.)

Jeg laver selv kortene, da Windows' cards.dll fil ikke er tilstrækkelig (pga 2 sæt kort og jokere, sidstnævnte indeholder cards.dll ikke, fandt jeg ud af). I det hele vil jeg så lave 4 sæt kort (2 sæt der vises når kortene er på hånden, samt 2 sæt kort der bliver vist når der lægges kort på bordet til canastas og andet)

Det jeg gerne skulle have lidt hjælp til, er selve brugerfladen (visning af kort, bunke, canastas, hånd (15+ kort) og evt. drag&drop), spilmenu (normale regler eller mormor regler, dvs. spil til 5000 eller 7000 points), et multiplayerlag (spil over internet, ligesom i normale spil, bare uden dedicated servers, da det ikke er nødvendigt, men stadig mere eller mindre p2p, så der ikke kræves en master server)og evt. en bot at spille imod

points osv behøver jeg ikke hjælp til,da det er nemt nok

jeg ved det er meget at bede om, men hvis i bare kan finde en artikel om at programmere kortspil i C# eller C++, så vil jeg blive mega glad :clap:

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.