Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 19. maj 2009, 12:41


Dav, jeg arbejder på en mac computer.

Jeg kan ikke få min browser(firefox, safari eller IE til mac) til at vise mine html dokumenter, altså det er bare kilden, altså min kodning der bliver vist.

Nogen der kan hjælpe?

mvh.


2

tirsdag, 19. maj 2009, 14:49


Hvilket "efternavn" har du givet dine filer, hvis de hedder .html så skulle det ikke være noget problem.

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

3

tirsdag, 19. maj 2009, 20:11


Hvis det er .htm eller .html og du stadig kun ser source, så prøv at sammenligne din source med det som din browser viser dig.

Hvis du ikke kan finde < og > osv i source, så er det fordi det er gemt forkert, og hele source er kommet igennem noget konvertering, sådan så den kan vise hvad der står, istedet for at udføre det.


4

tirsdag, 19. maj 2009, 21:32


efternavnet er korrekt. min source og det der vises er også identisk.. det samme dokument vises fint som webside i en browser i windows..?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.