Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 4. maj 2009, 21:05


Kort version...

Siden www.ugenstipper.com (en 100% gratis side med fodbold-tips-konkurrencer) skal piftes op designmæssigt. Gerne med mulighed for at lave grafer fra stilligen osv. (lavet via udtræk fra super velfungerende database).

Vi ser helst at du er fodboldinteresseret, og du er interesseret i et eventuelt samarbejde, idet eventuel betaling skal op af vores private lommer... Av.!

Får vi en super side op at køre, satser vi stort (alt er relativt). Hovedpræmien skal være en fodboldrejse for to, og der skal reklameres i-/ eller samarbejdes med - eksempelvis Tipsbladet.
Samtidig skal der være rundepræmier i form af bonusser indsat på en spillekonto. Vi har allerede med nuværende side ca. 500 brugere, så med et ordentligt design, og noget reklame på rette sted, så har siden/ideen stort potentiale.
I den hidtil bedste sæson hentede vi 12.500 hjem i affiliate kroner via bannere, og havde præmier for over 30.000 sponseret. Det kan blive meget højere med rette design krydret med noget reklame.

Vi finder sponsorer, opretter konkurrencer, indtaster resultater, osv., mens du re-designer siden.
Derfor er vi mest indstillet på at dele ejerskabet over i 3, forstået på den måde at alle affiliate kroner deles lige over mellem 3 personer. Dig? og undertegnede m/makker. Ellers er vi ude i noget med at vi har råd til at smide måske 1.500 hver, men motivationen er vel alt andet lige, større hvis du selv er med i ejerskabet :-)


Lang version...

Lige nu har vi en side med et velfungerende login, og en rigtig velfungerende database. Brugerne kan logge ind, deltage i vores konkurrencer, se stillingen, oprette sofaliga (og indvitere vennerne), taste oplysninger om dem selv osv.

Vi har også en admin-del hvor vi kan oprette konkurrencer, runder, kampe (m/deadline, så ingen kan tippe når kampen er igang), og indtaste resultater, som så automatisk genererer en stilling - både generelt og i en evt. sofaliga man deltager i.

Det vi mangler er at siden får et nyt design. Bliver spændende at være på.
Ide: Når man logger ind kommer man til sin egen forside... en side hvor stillingen fra de konkurrencer man deltager i er på, samt evt. link til næste runde i aktuelle konkurrencer. Samtidig må der gerne være noget graf eller anden grafik der viser hvordan det går for brugeren i de forskellige konkurrencer.
Det samme gælder for sofaligaen. Det er kedeligt i længden at stillinger osv. kun er tabeller med tal.

Vi vil også gerne have livescore på forsiden (med de kampe der er med i konkurrencerne), og vi har allerede en aftale istand, så der er altså blot tale om at et script skal placeres det rigtige sted.
Der skal også gerne være et nyhedsfeed på forsiden - evt. fra bold.dk (ligeledes blot et script der skal placeres korrekt).

Samtidig vil vi gerne have muligheden for at kunne lave egne nyheder, om f.eks. hvem der vandt sidste runde osv.

Er du på nogen måde interesseret i et eventuelt samarbejde så skriv lige... Er vi helt ude i hampen, så er du også velkommen til at skrive :-) Alle kommentarer er velkomne...

Hilsen Henrik og Kostas

Henrik Waarst
__________________

Jeg har ikke sovet i 8 dage...
... Det ville være alt for lang tid!

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "HenrikAmar" (04.05.2009, 21:05)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.