Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 26. september 2008, 15:49


Jeg har et lille projekt igang for en. Men det kræver at jeg har en database med nogle navne i. Så jeg laver en while løkke så den viser alle i tabellen. Men så skal jeg lave sådan at hvis man trykker på en input submit så ændres der i tabellen. Jeg har lavet dette:
Kode:

PHP kildekode

1
<table class="table1" border="0" width="400">     <tr>        <td width="10%">ID       </td>        <td width="40%">Barnets navn       </td>       <td width="20%">Klasse       </td>       <td width="30%">Send hjem       </td>    </tr> </table> <table class="table1" border="0" width="400"><br />    <?php $q mysql_query("SELECT * FROM boern WHERE klasse='$klasse' AND kommet='1' ORDER BY id ASC"); while ($row mysql_fetch_array($q)){     echo "<tr>";         echo "<td width=10%>" $row['id'];       echo "</td>";        echo "<td width=40%>" $row['navn'];       echo "</td>";       echo "<td width=20%>" $row['klasse'];       echo "</td>";       echo "<td width=30%>";              if($_POST['submit']){       mysql_query("UPDATE boern SET kommet = '0'         WHERE id = $row[id] AND navn = '$row[navn]'");       }       echo "<form action=boern.php?klasse=".$klasse ." method=post>";       echo "<input type=submit name='submit' value='Send hjem!'>";       echo "</form>";                     echo "</td>";    echo "</tr>";     }  ?> </table>


Men når jeg trykker så ændres alle i tabellen ikke kun den jeg vil have det til. Hvordan ændre jeg det?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.