Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 28. august 2008, 14:54


Jeg har et problem med min side.. i Firefox virker det men i IE fungere det NADA..
http://order-unity.com/news.php er min side.

og som i kan se så har jeg fået bannere til at følge siden :) men i IE er Tabellen der men intet billede..
Har kørt det hele tørt nu syns jeg, og forsøger med latterlige forslag :D så alt er op for forsøg.

i øvrigt, IE :finger: :finger: :finger:

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Firedog" (28.08.2008, 15:02)


2

torsdag, 28. august 2008, 20:27


Med IE mener du formodentlig IE6, der ikke understøtter de transperante i et PNG-billede.

Men hvorfor ikke også bare lave det til et JPEG? Det fylder iøvrigt væsentlig mindre.


4

torsdag, 28. august 2008, 20:49


Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Med IE mener du formodentlig IE6, der ikke understøtter de transperante i et PNG-billede.

Men hvorfor ikke også bare lave det til et JPEG? Det fylder iøvrigt væsentlig mindre.


Men det er både IE6 og IE7. og i IE6 ser det helt ud af ht, så den er jeg faktisk ligeglad med, der er ikke mange der bruger den nu til dags..

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

5

torsdag, 28. august 2008, 22:02


Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog

Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Med IE mener du formodentlig IE6, der ikke understøtter de transperante i et PNG-billede.

Men hvorfor ikke også bare lave det til et JPEG? Det fylder iøvrigt væsentlig mindre.


Men det er både IE6 og IE7. og i IE6 ser det helt ud af ht, så den er jeg faktisk ligeglad med, der er ikke mange der bruger den nu til dags..


Faktisk bruger omkring 50% stadigvæk den browser.


6

fredag, 29. august 2008, 08:01


Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz

Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog

Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Med IE mener du formodentlig IE6, der ikke understøtter de transperante i et PNG-billede.

Men hvorfor ikke også bare lave det til et JPEG? Det fylder iøvrigt væsentlig mindre.


Men det er både IE6 og IE7. og i IE6 ser det helt ud af ht, så den er jeg faktisk ligeglad med, der er ikke mange der bruger den nu til dags..


Faktisk bruger omkring 50% stadigvæk den browser.


ok.. men så må folk bruge IE7 eller FF :P
nu er det ikke fordi at vores hjemmeside bliver ultra populær.. men jeg søger faktisk bare hjælp til at IE7 og FF.. og lige nu virker billedet ikke i IE7.. det mærkelige er jo at den vises i FF.. Men hvis jeg skal til at lave det om til jpeg skal jeg ind alle mulighede steder i cms systemet og rette til. :rolleyes:

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

7

fredag, 29. august 2008, 08:14


Jeg kan ikke lige umiddelbart forklare problemet med IE7.

Hvis jeg var dig ville jeg prøve at lave det om til JPEG.


8

fredag, 29. august 2008, 10:55


Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Jeg kan ikke lige umiddelbart forklare problemet med IE7.

Hvis jeg var dig ville jeg prøve at lave det om til JPEG.


Det er nu gjort.. korrekt den fylder mindre.. men stadig intet i IE7..

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

9

fredag, 29. august 2008, 11:27


Jeg kiggede i din kildekode, og kan med 99% sikkerhed sige dig, at problemet er:

<td <img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt='' style='display: block;'/>

Det skal se sådan her ud:

<img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt=''" />

Håber du kan se forskellen. En td var ikke afsluttet korrekt.

Iøvrigt, så er det en meget dum idé at strække dit billede 100%.


10

fredag, 29. august 2008, 11:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Jeg kiggede i din kildekode, og kan med 99% sikkerhed sige dig, at problemet er:

<td <img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt='' style='display: block;'/>

Det skal se sådan her ud:

<img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt=''" />

Håber du kan se forskellen. En td var ikke afsluttet korrekt.

Iøvrigt, så er det en meget dum idé at strække dit billede 100%.


grunden til at jeg strækker det 100% er fordi at så følger de Siden lige meget hvor stort det er.. men det er vel ligemeget hvis jeg Centrer det??

Det jeg ville have var at den så pæn ud selvom du har Widescreen eller på en lille skærm.. for hvis jeg centrede den før så på en lille skærm forsvandt noget af logo..

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

11

fredag, 29. august 2008, 11:58


Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog

Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Jeg kiggede i din kildekode, og kan med 99% sikkerhed sige dig, at problemet er:

<td <img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt='' style='display: block;'/>

Det skal se sådan her ud:

<img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt=''" />

Håber du kan se forskellen. En td var ikke afsluttet korrekt.

Iøvrigt, så er det en meget dum idé at strække dit billede 100%.


grunden til at jeg strækker det 100% er fordi at så følger de Siden lige meget hvor stort det er.. men det er vel ligemeget hvis jeg Centrer det??

Det jeg ville have var at den så pæn ud selvom du har Widescreen eller på en lille skærm.. for hvis jeg centrede den før så på en lille skærm forsvandt noget af logo..


Men hvis folk eksempelvis kører en høj opløsning, så kommer billedet til at se underligt ud. Og kører man en lille opløsning sker det samme.

Jeg ville lave et billede, der passer til en opløsning på 1024 i bredden


12

fredag, 29. august 2008, 12:17


Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz

Citeret

Oprindeligt indlæg af Firedog

Citeret

Oprindeligt indlæg af Macimuz
Jeg kiggede i din kildekode, og kan med 99% sikkerhed sige dig, at problemet er:

<td <img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt='' style='display: block;'/>

Det skal se sådan her ud:

<img src='e107_themes/warhammer/images/headfoot/logomid.jpg' width='100%' height='208px' alt=''" />

Håber du kan se forskellen. En td var ikke afsluttet korrekt.

Iøvrigt, så er det en meget dum idé at strække dit billede 100%.


grunden til at jeg strækker det 100% er fordi at så følger de Siden lige meget hvor stort det er.. men det er vel ligemeget hvis jeg Centrer det??

Det jeg ville have var at den så pæn ud selvom du har Widescreen eller på en lille skærm.. for hvis jeg centrede den før så på en lille skærm forsvandt noget af logo..


Men hvis folk eksempelvis kører en høj opløsning, så kommer billedet til at se underligt ud. Og kører man en lille opløsning sker det samme.

Jeg ville lave et billede, der passer til en opløsning på 1024 i bredden


ok, og så centrer det??

i øvrigt så virker det du skrev ikke.. jeg kan godt se jeg ikke afsluttede td, men det gør jeg så nu.. på både Custom header og Header.

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.