Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 12. juni 2007, 11:15


Så faldt købet på et FujiFilm Finepix S5700. Det var hvad budgettet kunne blive til, ud fra de krav vi stillede om features, størrelse osv.

Må sige, i betragtning af at vi (kæresten og jeg) kun havde set det på nettet, uden at have det haft i hånden først, er jeg meget imponeret over det. Fik det først igår aftes, så det er begrænset, hvad vi har nået af skyde af seriøse billeder. Men der skal da nok komme et par stykker.

For det første synes jeg vægten er lille og så ligger det ufatterlig godt i hånden med det greb. Skærmen er pænt stor og menüerne enkle at gå til. Dog savner jeg lidt en anden knapudformning. Synes ikke de er lavet videre genialt.

Zoomfunktionen er helt i top - 10X optisk og 4 gange digital. Autofokus er hurtig i forhold til mit gamle lommekamera, så det glæder mig, at det ikke er noget irritationsmoment.

Macro og supoermacrofunktionen imponerer mig. Nu skal jeg bare forsøge at finde et passende motiv med 1 cm's afstand. Synes virkelig man får detaljer med.

Det eneste jeg savner i dette er en continues shooting, som jeg havde på et Sony lommekamera, hvor det en serie billeder > 1 sekund.

Andre der ligger inde med sådan ét apparat, som har lyst til at dele deres oplevelser med apparatet, og hvordan vi får mest mulig glæde ud af det.


2

tirsdag, 12. juni 2007, 11:27


Lækkert kamera du har købt der. Glæder mig til at se nogle billeder fra din side :9xo Held og lykke med det... :D

Intel I7 3930K Cooled by Phanteks PH-TC14PE
MSI X79 Big Bang Xpower II
16GB Samsung Green DDR3 PC3-12800 1600MHz
1x120GB Corsair Force Series 3 +1x250GB Samsung EVO 840 + 1x640GB Samsung SpinPoint F1
MSI GTX980ti 6G - Asus ROG SWIFT PG278Q
Asus Xonar Phoebus - Logitech Z4 - Sennheiser PC 360
Cooltek W2 - Corsair HX 1050W
L-S-P on Deviantart

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.