Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 17. maj 2006, 10:19


Er der nogen som kan be-/afkræfte hvorvidt 1 gb Kingston SD (http://www.edbpriser.dk/listprices.asp?ID=121441) fungerer i et Canon IXUS (65)? Evt. anbefaling af et kort som virker...

Mht. hastigheden af kortet, jeg får vel kun nytte af et ultimate kort (133x) ved overførsel af billeder fra kortet til pc`en? Det har vel ingen indvirkning ved selve benyttelsen af kameraret, altså det tager ikke hurtigere billeder af den grund?!


2

onsdag, 17. maj 2006, 15:04


Citeret

Originally posted by martinb
Er der nogen som kan be-/afkræfte hvorvidt 1 gb Kingston SD (http://www.edbpriser.dk/listprices.asp?ID=121441) fungerer i et Canon IXUS (65)? Evt. anbefaling af et kort som virker...

Mht. hastigheden af kortet, jeg får vel kun nytte af et ultimate kort (133x) ved overførsel af billeder fra kortet til pc`en? Det har vel ingen indvirkning ved selve benyttelsen af kameraret, altså det tager ikke hurtigere billeder af den grund?!



Mht kortets hastighed, har det også noget at sige hvis du skal bruge funktionen video i bedste format, hvis kortet er langsomt kan du ikke optage video i så lang tid af gangen.


3

onsdag, 17. maj 2006, 15:54


Jeg har et Ixus 40, og der er en del forskel på om jeg bruger nornale (1x) kort eller f.eks. et Kingston Elite Pro 50x kort, det alm kort er ikke så hurtigt til at gemme billederne, man mærker tydeligt forskel, især når man tager mange billeder med kort mellemrum, og som Wabbi siger er det meget tydeligt når man optager video.
Det kan ikke betale sig at spare de par mønter der er forskel, kortene er simpelthen så billige idag, dejligt!


4

onsdag, 17. maj 2006, 15:58


Er det 1 gb modellen du har? Er det ikke den der er problemer med?


5

onsdag, 17. maj 2006, 18:37


Citeret

Originally posted by martinb
Er det 1 gb modellen du har? Er det ikke den der er problemer med?


Det jeg har nu er et 512 mb, det virker fint.

Edit: jeg har også et 1 GB kort til det, et noname High Speed, virker også perfekt.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "John H" (17.05.2006, 20:02)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.