Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 12. maj 2006, 13:18


Hey guys (and girls)

Har lige lavet lidt om på et gammelt stativ til en stjernekikkert, og fået det til at passe til mit canon, og så igår snakkede jeg med en bekendt, som sagde at jeg skulle prøve at sætte kameraet op med lang lukkertid når det var tordenvejr, og så bare fyre løs.... :D Man kan få nogle sygt fede billeder!!


Det tror jeg ikke jeg er den eneste der skal prøve..... :hb:


2

onsdag, 17. maj 2006, 21:44


Jo, det er da sjovt nok. Og flot i nogle tilfælde - men man kan nemt blive træt af det, for du kan aldrig gengive den autentiske oplevelse. Skal du score et godt billede, så prøv at få nogle rammer med; f.eks. en bygning, nogle grene/træer i kanten, en person med vredt ansigt osv. Et lyn - på at papir-i sig selv giver ingen større oplevelse.
Men igen- fotografiets verden byder din fantasi så mange udfordringer at du bliver nødt til at være en original og være kreativ for at score ( få noget flot i) kassen..
" fra en gammel reklamefotograf"

[SIZE=7]MOBO: ASUS M2N-E
4Gb. GEIL DDR2 ram * AMD Dual 3800+
ASUS EN9600 GT
MAXTOR 120 Gb / SAMSUNG SP 120 Gb SP1213C
Logitech G5.10 optical laser inputs
NEC DVD Writer
1.32G/532 LAN[/SIZE]

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.