1

tirsdag, 28. juli 2009, 12:31


Som i sikkert har opdaget har jeg haft en pause med fotografering, grundet nyt arbejde m.m. :)

Men skulle lige prøve mit nye "gamle" Sigma 70-300mm 1:4-5,6 D DL 1:2 Macro.

Billedet er taget med manuel focus.

Blomsterbien her ville ikke fotograferes, men det blev den alligevel.

Desværre for mig, fik jeg ikke taget billedet som NEF (RAW) men istedet Jpeg. :boxed:



Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "|Henrik|" (28.07.2009, 12:34)


2

onsdag, 29. juli 2009, 08:29


anderledes med godt billlede, hvordan er lys lavet?

men :9xo :9xo ihvertfald

Intel I5 2500k | Gigabyte Z68 | 16GB Kingston | Radeon 6950 | 2xOCZ Vertex 3 120GB Raid 0 | OCZ 650W
27" (U2711) DELL | 24" (2408WFP) DELL | Ergotron LX Dual Side-by-Side

Canon 5DM2 | 16-35mm 2.8L | 24-70mm 2,8L | 85mm 1.2L USM II | 70-200mm 2.8L IS
Nogle Speedlites | PocketWizards

3

onsdag, 29. juli 2009, 13:26


Udemærket :)

Hvor meget crop?

´Tror det bare er taget med en almindelig blitz :)

Intel i5 760 @ 3.8 GHZ
Asus P7P55E-LX
8GB Kingston DDR3
Asus HD 5850 1GB GDDR5
Intel X25-V 40 SSD OS system
4xWD 120GB Sata in Raid 0
All powered by Corsair 600W
Samsung SyncMaster 2493HM

4

onsdag, 29. juli 2009, 13:41


Lys kommer fra min SB600, crop er omkring 85%.

Tak for kommentarene... :)


5

onsdag, 29. juli 2009, 15:28


Jeg opgav at loade billedet færdigt, nåede at se noget grønt på 5 minutter..

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

6

onsdag, 29. juli 2009, 16:30


Citeret

Oprindeligt indlæg af Brtlsn
Jeg opgav at loade billedet færdigt, nåede at se noget grønt på 5 minutter..

Jeg kan nu uden probs se billedet. :)


7

onsdag, 29. juli 2009, 23:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af |Henrik|

Citeret

Oprindeligt indlæg af Brtlsn
Jeg opgav at loade billedet færdigt, nåede at se noget grønt på 5 minutter..

Jeg kan nu uden probs se billedet. :)


Ved ikke helt hvorfor, men Imageshack har altid været utrolig langsom ved mig. Selv din signatur tager 10-15 sekunder at loade færdig her :rolleyes:

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

8

onsdag, 29. juli 2009, 23:27


Billedet loader også langsomt ved mig, vil anbefale at prøve peecee.dk eller foopics.com som upload istedet.

AMD Athlon 64 Processor 3400+
2048MB DDR PC3200 RAM
ATI HD4850 512MB DDR3

9

onsdag, 29. juli 2009, 23:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af asgerbj
Billedet loader også langsomt ved mig, vil anbefale at prøve peecee.dk eller foopics.com som upload istedet.


Samme problem her, men fandt en lidt sjov løsning der virkelig speedede tingene op - åbnede siden i Opera istedet (som jeg mener klart er den hurtigste browser pt.), åbnede billedet for sig i en ny fane - så skete der det den brugte tiden på at loade billedet for sig i en rasende fart pludselig og da jeg så åbnede siden igen bum så var billedet der med det samme da den jo bare skal hive den ind fra cache.
Lidt omstændigt, men nu kan jeg da se billedet uden at skulle vente meget mere end 15 sekunder :p (kontra de næste 15 minutter jeg spildte i FireFox på at se 75% af billedet...!?!)

Bortset fra det, fint billede - lidt sjovt format det er taget i (ser bredere ud end 16:9) men pænt er det helt sikkert :9xo

Intel 3570K :: 2x8GB Kingston HyperX Savage DDR2400 :: 1x Intel520 240GB SSD + 500 GB Toshiba Sata3 ::
EVGA GTX980 FTW :: EVGA SuperNova 750 G2 PSU ::
NoFan CS-70 :: AOC 2460 144Hz :: Mionix Naos 5000 :: CM QuickFire Rapid i

10

torsdag, 30. juli 2009, 14:04


Ingen problemer i IE7....

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Boris" (30.07.2009, 14:04)


11

torsdag, 30. juli 2009, 15:24


ingen load problemer, win 7

men den bi der, er det ikke en cartoon, ligner sq ikke noget fra denne verden :$


12

torsdag, 30. juli 2009, 15:46


Citeret

Oprindeligt indlæg af asgerbj
Billedet loader også langsomt ved mig, vil anbefale at prøve peecee.dk eller foopics.com som upload istedet.


dit eget signatur billede ligger hos imageshack og virker ikke :))


13

torsdag, 30. juli 2009, 17:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af BUGz
ingen load problemer, win 7

men den bi der, er det ikke en cartoon, ligner sq ikke noget fra denne verden :$


8o Cartoon, ville du ha at billedet skulle være fyldt med støj eller hvad, dette billede er der ikke gjordt meget ved i efterbehandlingen.

Gå ud i din have og gå tæt på, så kan du se hvordan en lille blomsterbi ser ud.


14

torsdag, 30. juli 2009, 17:32


nå det ikke en rigtig bi :9xo


15

torsdag, 30. juli 2009, 17:38


Citeret

Oprindeligt indlæg af BUGz
nå det ikke en rigtig bi :9xo


Det er skam en rigtig bi :)
Og et rigtig flot billede Henrik, af en eller anden grund tænker jeg på sætningen "up, up and awaaaay" :crazyeyes:

B&W DM683 - B&W HTM62 - Onkyo TX-NR616 - Samsung UE55ES7005 - Synology DS212 - PlayStation 4 - OpenElec @ Rpi2

16

torsdag, 30. juli 2009, 17:40


Citeret

Oprindeligt indlæg af BUGz
nå det ikke en rigtig bi :9xo

Ikke en alm. bi nej, med de bittesmå blomsterbier. ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.