Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 9. oktober 2018, 13:49
noblechairs er ikke nogen ny samarbejdspartner her på redaktionen, men så meget har vi heller ikke set til dem. Men nu er de altså tilbage med deres noblechairs HERO stol, som vi har kastet blikket på i dagens anmeldelse.

Læs test af noblechairs HERO Gaming Chair HER


2

onsdag, 10. oktober 2018, 13:00


Lækker stol. Det er ihvertfald et mærke jeg overvejer til næste gange stolen skal skiftes ud. Er ved at være godt træt af DXRacers dårlige kvalitet


jesper101996

If you can't make it good, at least make it look good

3

onsdag, 10. oktober 2018, 18:08


Lækker stol. Det er ihvertfald et mærke jeg overvejer til næste gange stolen skal skiftes ud. Er ved at være godt træt af DXRacers dårlige kvalitet


Fra hvad jeg har hørt er Noblechair og Vertagear også de bedste "gaming" kontorstole.

Intel I5 4690k 3.9Ghz // Asus Maximus VII Hero Z97// Asus GTX 770 2GB DirectCUII // Noctua NH-U12P SE2 // Sandisk Extreme Pro 480GB // Seagate 500GB 7200RPM // Phanteks Enthoo Luxe // EVGA Supernova G2 850w// SupremeFX // Patriot Viper 3 16GB CL9 1600Mhz

4

onsdag, 10. oktober 2018, 19:10


Jeg er ikke helt enig med udsagnet om DXRacers "dårlige" kvalitet.
Har selv en ældre D-Serie stol, som jeg, som gammel møbelhandler, vil mene ligger i den bedre ende af kvalitetsskalaen.
Det kan selvfølgelig være, at deres billigere udgaver er ringere, hvilket jeg også vil formode er tilfældet, da prisen jo også er en del lavere.

Jeg skal dog lige skynde mig at sige, at jeg var så uheldig at mit stel knækkede, hvilket i øvrigt kan ske for selv de bedste, men problemet var at jeg havde et kæmpe bøvl med at få tilsendt et nyt sæde. Det er så sket nu her, og jeg er endnu engang meget glad for min stol. Deres kundeservice er til gengæld til at lukke op og sk... i.


5

onsdag, 10. oktober 2018, 21:47


Understellet knækkede også på min, og jeg opgav simpelthen at få et nyt sæde. Det var helt håbløst, så nu kan min røv så elske at sidde i HERO stolen i stedet for 😂 Jeg er virkelig vild med komforten.

TWEAK.DK :rules:

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.