Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 30. oktober 2015, 09:36
Så er der endnu en køler der har været igennem testbænken hos Tweak.dk. Denne gang er det Thermalright som har bedt os kigge på deres AXP-200R lavprofil køler. Køleren er med en stor 140mm lavprofil PWM blæser og hele 6 heatpipes. Læs med i artiklen, og se hvordan den klarer sig i forhold til de andre lavprofil kølere vi har testet.

Læs test af Thermalright AXP-200R - Low Profile CPU Cooler


2

fredag, 30. oktober 2015, 16:16


Jeg har lige prøvet at søge, men kan ikke finde ud af om de er kompatible med corsair dominator platinum? Har et Asus z97i-plus, og det er smækket i et ncase m1.. Kunne godt tænke mig sådan et svin der!


3

tirsdag, 3. november 2015, 00:20


Som jeg viser i hardwaremontage delen, så går RAM slot helt fri af køleren. så jeg skulle ikke mene, at du får nogen problemer med køleren og dine ram.

:goodpost:

4

tirsdag, 3. november 2015, 08:40


Yeah, fik lige kigget igen, og kigget rundt på nettet :-) Den burde kunne være der, så engang efter jul må det blive det næste projekt ;-)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.