Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 21. juni 2014, 10:27


Den trådløse AC netværksstandard er for alvor i gang med sit indtog i de danske hjem, og derfor har ASUS også sendt os nogle af deres produkter til anmeldelse. Blandt andet dette ASUS PCE-AC66, som er et PCI-e x1 kort, der lover at kunne levere 450 Mbit på n-standard og maksimalt 1,3 Gbit på AC standard, hvilket indfører den i ASUS' 1750 serie.

Der er tale om et virkelig lækkert kort med en stabil ydeevne, og overvejer I at skifte til AC standarden, synes jeg virkelig, at I skal læse med. Jeg lover jer, at I ikke bliver skuffet.Læs Test af ASUS PCE-AC66 Wireless PCI-e Netkort


2

mandag, 12. marts 2018, 08:58


Hvis man mangler driver til windows 10 kan man bruge den til ac68 kortet, da der ikke er lavet nogen driver til ac66 kortet.

Efter installationen af driveren er det endeligt lykkes mig at komme op på windows 1709 versionen, som ikke ville opdatere med den gamle driver til win 8, som ellers har virket indtil version 1703 af windows 10.

Så måske nogen der kunne bruge denne løsning, hvis i også har haft problemer med opdateringen, og har ac66 kortet installeret.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.