Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 28. marts 2008, 13:30


I morges vågnede jeg for sent da mit vækkeur havde svigtet mig, idag var dagen hvor jeg havde tænkt mig at erhverve mig en billet til John Mayer i Falconer salen. Den grufulde sandhed gik hurtigt op for mig: Der var blevet udsolgt på 3 minutter. Så nu beder jeg dig der har 1 billet, at sælge den til mig. Jeg vil give 5-600 kr. Jeg går helt ned hvis jeg skal sidde hjemme den aften og vide at han spiller lige derovre i Falconer salen. HJÆLP!


2

søndag, 30. marts 2008, 00:11


http://www.worldticketshop.com/concerts/…ayer_copenhagen
det er det enste sted jeg har set billetter til salg, selvfølgelig er det overpris, men det bedste bud jeg har...


4

mandag, 31. marts 2008, 13:58


Bemærk der nu er 2 tråde hvor "nye" brugere Schou87 og Nynne89 begge oprettet 28-03 beder om hjælp til billetter og hvor brugeren Krisim så flink som han nu er kan hjælpe med et link med billetter til overpris.. læg nu 2 og 2 sammen.. :boxing:

God opførsel er en mangelvare...

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.