Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 12. marts 2005, 13:56


Ja som topic så flot siger så er jeg på udkig efter nogle som leder efter en monitor som gir det ekstra til gaming oplevelsen. Jeg har selv haft glæden af den her monitor i cirka et års tid, men da jeg ikke gamer så meget mere er jeg mere interesseret i en 19" CRT eller 19"(eller større?) TFT monitor.

Jeg har ikke kunnet finde et link til den præcise model da den sandsynligvis er udgået af produktion, men jeg har fundet efterfølgeren til den.(jeg kan virkelig ikke lure hvad forskellen er på deres specifikationer eller design for den sags skyld)

http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=24449

Hvis du er interesseret i denne monitor og har noget seriøst du vil bytte med så skriv en mail til johnny@vang.org med link til modellen, så finder vi ud af det der fra.

Skal lige siges at jeg bor i KBH og al form for transport vil DU komme til at stå for da jeg hverken har bil eller pisse meget lyst til at sende den med posten.

Håber at hører fra nogle seriøse folk.

Johnny Vang


2

søndag, 13. marts 2005, 02:51


Ikke fordi jeg vil blande mig... men du kunne evt sætte din skærm til salg.. og så købe dig sådan en her

http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=77631

Har selv en, og det er en KANON lækker skærn...

Sry 4 ot...

drac


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.